Les nostres marques

Abtus

Aquesta empresa, radicada a Singapur fabrica sistemes de control i proveeix les solucions A / V per a sales multimèdia d’ensenyament i sales de reunions. Disposa de controladors de projectors, switchers, panells d’interfície … que proporcionen la solució per a qualsevol tipus d’instal·lació. També disposa de suports per a projectors i tot tipus de complements per al món de la tecnologia audiovisual i l’educació.

Anchor Audio

Marca americana de sistemes de so: altaveus, altaveus amb micròfon incorporat, auriculars … Són sistemes fixos i portàtils. Proporciona solucions d’àudio per a tot tipus d’instal·lacions audiovisuals.

Bluefin

Les pantalles AVNU són una solució de senyalització digital tot en u que permet gestionar el contingut sense connectar cap dispositiu extern.
Inclouen un reproductor BrightSign integrat, una pantalla tàctil capacitiva de 10 punts amb recobriment oleofòbic anti-ditades, programari de gestió de BrightAuthor gratuït i temps de funcionament les 24/7. PoE + als models de 10” i 15”.

BlueFox

BlueFox mesura el trànsit de vianants en temps real utilitzant les sondes Wi-Fi dels telèfons mòbils com a substitut de les persones. Permet conèixer el nombre de visitants, les visites i el temps de permanència de les mateixes. El sistema està certificat i compleix amb les normes de privacitat de protecció de dades europea.

BrightSign, LLC

BrightSign és una empresa radicada a Los Gatos, Califòrnia, fundada el 2002 per Anthony Wood, l’inventor de la gravadora de vídeo digital (DVR). Des que va sorgir el primer informe trimestral de IHS sobre “Mercat global per a la senyalització digital” en 2013, BrightSign ha estat retificat com a líder del mercat mundial en reproductors de senyalització digital. BrightSign comercialitza reproductors multimèdia, programari de creació de contingut i solucions de xarxa per al sector de la senyalització digital comercial. Els reproductors BrightSign estableixen nous estàndards tant per a aplicacions de senyalització digital independents com en xarxa, amb la seva qualitat de vídeo, fiabilitat, preu asequible, facilitat d’ús i interactivitat. BrightSign s’associa també amb proveïdors de CMS, proveïdors de contingut i proveïdors de tecnologia líders per oferir solucions orientades a pràcticament totes les aplicacions de senyalització digital.

CAYIN Technology

Cayin és una empresa de Taiwan que es dedica al desenvolupament i subministrament d’una completa gamma de solucions de Digital Signage, incloent una amplia gama de potents reproductors multimèdia, servidors de gestió de continguts i programes de gestió avançats per supervisar i generar informes. CAYIN desenvolupa aparells de senyalització digital de qualitat industrial per a diverses aplicacions i estabilitat a llarg termini. CAYIN participa activament en el desplegament dels projectes de senyalització digital com ara institucions escolars, comerç, hoteles, corporacions, museus, transport i administració pública.

Chief

Chief és una prestigiosa marca americana integrada al grup Legrand que ofereix una línia completa —amb més de 800 referències— de suports, suports i accessoris per a televisors, pantalles, projectors i altres components AV.de suports per a videoprojectors, pantalles de plasma, LCD i altaveus. Proporciona solucions de muntatge de tot tipus d’instal·lacions audiovisuals.

DTech

Empresa especialitzada en desenvolupament de productes per al mercat audiovisual de baix cost. Especialment conversors, duplicadors, extensors, matrius per als diferents tipus de connexions àudio-vídeo entre elles HDMI, SDI, BNC, DisplayPort etc … també cablejat USB i convertidors industrials. L’empresa i els seus productes compleixen amb els requisits i certificats RoHS, FCC i CE entre d’altres.

Elite Screens Inc.

Empresa de fabricació de pantalles de projecció amb seu a Estats Units i oficines a Europa i arreu del món. Elite és un fabricant professional certificat ISO9001: 2015. L’objectiu d’Elite és que les pantalles de qualitat de cinema estiguin disponibles per qualsevol entorn i necessitat a un preu raonable. Ofereix solucions de pantalles elèctriques, de trípode, fixes, rígides, encastrables al sostre, plegables, portàtils, retroproyecció, per a exteriors…

Empire

Fabricant amb un gran ventall d’opcions d’àudio assequibles, molt enfocades a l’àmbit d’educació, presentacions i necessitats de sonorització de petites sales en general a baix cost. Solucions «ecològiques» de baix consum amb altaveus autoamplificats, micròfons sense cables, taules de mescla i múltiples accessoris per a la seva integració.

EPSON

És el primer fabricant mundial de projectors des de 2001. Fa més d 20 anys que imaginArt col·labora amb aquesta marca japonesa que continua millorant els seus productes a totes les games de projecció: des de petits projectors portàtils, projectors d’instal·lació en aules i petites sales fins a projectors de gamma alta per a grans instalacions, mapping o grans esdeveniments

Extron

Extron és l’empresa líder mundial en processament de senyals, distribució i control audiovisual. Les seves tecnologies avançades creen sistemes dotats d’imatges amb un millor aspecte i un so de major qualitat que són més fàcils de controlar i ofereixen un funcionament més fiable. A més, les seves potents eines de gestió de recursos ajuden als professionals d’aquesta tecnologia a processar de forma eficient una gran quantitat de sistemes audiovisuals instal·lats en les seves empreses i institucions. Compta amb més de 5.000 productes i proporciona als dissenyadors de sistemes la flexibilitat de seleccionar la solució òptima per a cada aplicació.

EZtek 

Eztek és una marca del grupo francés Unified-AV que fabrica sistemes de control audiovisual “plug and play” sense cables.

Faibo

Faibo és un prestigiós fabricant de mobiliari i material escolar català que opera des de 1930. Fabrica cavallets i blocs, pissarres blanques, metàl·liques, volteables, amb diferents superfícies (mat, vitroceràmica, estratificades, etc.) de totes les mides i opcions.

FrontRow

Empresa americana amb seu a Califòrnia que desenvolupa sistemes d’audio i de control fàcils de programar, instal·lar i mantenir especialment orientats a l’entorn educatiu. La clau dels seus productes és aconseguir que l’usuari no necessiti un coneixement massa tècnic per poder utilitzar-los.

GoGet

Fabricant suec que és un dels principals productors de sistemes de senyalització digital de sales de reunions. Els seus productes, amb un preu molt competitiu, es poden utilitzar per reservar amb rapidesa i eficiència sales de reunions a través del calendari de correu electrònic o de les pantalles tàctils adequades instal·lades a les portes de cada sala.

Hall Technologies

Fundada el 1984, Hall Technologies és un líder en la indústria d’A/V professional amb una llarga reputació de proporcionar solucions integrals d’alta qualitat i altament fiables. Des de la seva seu de recerca i fabricació situada a Tustin (Califòrnia), Hall Technologies ofereix la propera generació de tecnologia d’A/V en moltes aplicacions i ha obtingut la confiança de milers d’instal·lacions a tot el món.

 

Hyundai

Sent un expert en les solucions de pantalles, HYUNDAI IT, amb la seva gamma de productes, dóna resposta als nous requeriments del mercat i a les noves perspectives del canal productiu. Com a conseqüència ofereix solucions de presentació innovadores que van a revolucionar el mercat de monitors amb tecnologia puntera, noves funcions i dissenys mai vistos.

Konftel

Solucions de vídeo i àudio USB 3.0 professionals, fàcils d’usar per a empresa, educació i telemedicina.
KONFTEL ofereix una àmplia gamma de solucions avançades  amb gairebé 30 anys d’experiència en el mercat i la seva patent en àudio OmniSound®.
Amb les nostres solucions per a conferències pot col·laborar de manera eficient i ecològica, a més, amb una excel·lent qualitat de so i àudio.

Loud of Sweden

Loud of Sweden desenvolupa sistemes d’audio inalàmbrics que combinen la qualitat professional amb la facilitat d’instalació, fet que permet una total llibertat als espais públics per una experiència de so simplificada.

Lumens

Lumens Digital Optics Inc. amb seu a Taiwan, és líder en productes òptics. L’oferta de productes de Lumens inclou càmeres de documents portàtils, càmeres de documents d’escriptori i de sostre, càmeres PTZ HD i 4K i accessoris. Fundada el 1998, la companyia va ser creada per un equip amb un profund coneixement tecnològic en processament d’imatges, electrònica de vídeo i tecnologia òptica. Amb el suport del grup Pegatron, Lumens millora contínuament els dissenys de productes per utilitzar-los a les aules, sales de conferències i per a l’aprenentatge a distància.

Mersive

Mersive desenvolupa programari i serveis de núvol que transformen espais de reunions i aules. Les solucions Mersive augmenten la productivitat en permetre que un nombre il·limitat d’usuaris amb qualsevol dispositiu comparteixi i manipuli contingut de manera sense fil en pantalles i a les quals els participants a distància es connecten sense cap mena de problemes utilitzant qualsevol servei de conferències.

MOBOTIX

Mobotix ha estat desenvolupant i produint sistemes de vídeo IP intel·ligents coneguts pel seu alt nivell de seguretat, fiabilitat sense compromisos i qualitat “made in Germany” des de 2000. Ha establert estandards amb el desenvolupament com la primera càmera de vídeo IP semiesfèrica i el primer vídeoporter IP. La seva principal innovació ha estat la creació de sistemes intel·ligents descentralitzats de videovigilància amb un sistema de càmares que emmagatzema seqüències de vídeo d’alta resolució de manera “fluida” amb 960 línies, en comptes de les 288 línies que s’utilitzen usualment, incloent el so.

Newline

És una companyia americana que proporciona eines de comunicació i col·laboració que abasten des de programari de presentació, sistemes de presentació sense fils i, sobre tot, una àmplia selecció de monitors interactius amb pantalla tàctil. Tots aquests equips i equips electrònics estan dissenyats per satisfer diverses necessitats diferents sectors:empreses, escoles, centres de recerca…

Nexmosphere

Desenvolupa un nou concepte de productes que permeten una experiència de senyalització digital rica i intuïtiva. Disposa d’una àmplia gama d’elements, com ara sensors de llum, tacte, vídeo, àudio, recollida i presència que, connectats a un controlador, permet personalitzar l’experiència del client.

Nuuo

Fundada el 2004, NUUO Inc. és una empresa americana que opera arreu del món. És un dels principals proveïdors de solucions de vigilància mundials coneguts per la seva fiabilitat, servei ràpid i esperit innovador. La solució VMS i NVR de NUUO ofereix una integració completa de la gravació, el control i la integració de solucions de tercers per a càmeres IP i analògiques.

OEMPro

Altaveus, monitors de petit format amb reproductor integrat i lector de codi de barres, reproductors multimèdia, suports de sostre i paret per projectors, suports motoritzats, suports per a pissarres interactives, cables de seguretat, caixes de connexió encastables, pantalles portàtils, cablejat, etc.

Panasonic Connect Europe

Panasonic Connect Europe, companyia amb dècadas d’experiencia i enfocada a conectar amb el futur a través de les últimes tecnologies, ofereix una gama de projectors fiables i d’alta brillantor, així com pantalles d’alta qualitat.

Philips

La multinacional holandesa és un dels principals proveïdors de monitors professionals per a la senyalització digital: monitors de gran format, LCD, LED, tàctils, Tòtems per a exterior i interior, taules tàctils, quioscs, etc…

Q-Brite

La nostra marca Q-*Brite representa la garantia de qualitat obtinguda després de sotmetre cada producte a rigoroses proves i testatge per un equip d’enginyers altament qualificats. Aquest equip s’assegura que cada producte comercialitzat sota l’etiqueta Q-*Brite compleix amb els més alts estàndards de qualitat i rendiment. Amb Q-*Brite pots estar segur que estàs invertint en productes que han estat provats i aprovats per experts.

Qnap

Amb seu a Taiwan, QNAP Security és el primer desenvolupador de NVR basats en Linux. L’esperit d’innovació contínua de QNAP Security fa que ofereixi solucions professionals de vigilància amb diverses aplicacions de mercat, com ara la visualització local HD, la monitorització remota i la reproducció a distància d’un servidor basat en navegador.

Reach

Marca de Servidors Tot-en-Un per a la gravació i distribució de contingut multimèdia. Equips dissenyats especialment per a aplicacions de Teleformació o Educació On-line.

SAFR

És una plataforma de reconeixement facial altament precisa, basada en “machine learning”, que treballa amb càmeres IP i altres IoT. La plataforma ha estat dissenyada per detectar i combinar milions de rostres en temps real, amb alt rendiment i processament ràpid.

Vaddio

Vaddio, marca integrada en el grup Legrand, és el principal fabricant mundial de càmeres PTZ, solucions AV professionals i un conjunt complet de productes de comunicació i col·laboració unificada pels mercats audiovisuals, de videoconferència i de la producció audiovisual. Son senzills d’operar i fàcils d’instal·lar. Inclouen joysticks de control, mòduls de producció, LCDs muntatge en Rack, càmeres SD, HD i 4K.

Viewsonic

És un dels principals fabricants de productes de visualització: pantalles de LCD, pantalles de plasma, projectors, televisions HDTV i productes mòbils, fins i tot Tablet PC i monitors sense fil; encara que la seva principal branca és la tecnologia visual també fabrica perifèrics i accessoris de xarxa. La seu central de ViewSonic està localitzada a Califòrnia

Vivotek

Ha desenvolupat solucions integrals de vigilància IP que abasten la seva àmplia gamma de càmeres de xarxa, commutadors PoE, gravadors de vídeo de xarxa i programes de gestió de vídeo. Com a resposta a les possibilitats que ofereix la tendència creixent de l’IoT, VIVOTEK aspira a convertir-se en Eye in IOT basant-se en les seves capacitats tecnològiques expansives en imatge i àudio.

Vizbox

Fabrica a demanda carcasses de protecció per a instal·lar videoprojectors en exteriors o en condicions extremes de temperatura, humitat i contaminació.

VNS Geobox

VNS Inc. s’especialitza en la creació de processadors de vídeo d’alt rendiment. La seva línia de productes professionals GeoBox, inclou un multivisor de quàdruple vista dividida, un processador de mescla de vores de projector, un processador 3D, una caixa de deformació, un controlador de paret de TV i un processador de senyal multifunció. Els seus productes són purament maquinari, autònoms, no requereixen una computadora, són fàcils d’utilitzar i ofereixen una alta qualitat i fiabilitat als clients

Waves System

Waves System dissenya i fabrica reproductors multimèdia interactius, servidors multimèdia i equips de so. Serveixen als següents mercats: museus, parcs temàtics, venda al detall, música de fons, fitnes, vídeo mapping. El seu programari és de fàcil maneig i els seus equips són robustos.