Videomapping

Videomapping

Solucions audiovisuals per a videomapping

Leer más…
Senyalització i cartelleria digital

Senyalització i cartelleria digital

Solucions brillants per a tots els mercats

Leer más…
Espais i sales immersives amb videoprojecció

Espais i sales immersives amb videoprojecció

Geobox i Brightsign facilitant la creació d’espais immersius

Leer más…
Reunions connectades

Reunions connectades

Totes les solucions per equipar espais de treball col·laboratiu i eficient

Llegir més…
Educació

Educació

Tecnologia per a la transformació digital als centres educatius

Llegir més…
Indústria 4.0

Indústria 4.0

Solucions audiovisuals, video IP i col·laboratives per a la nova indústria intel·ligent.

Llegir més…
Grans esdeveniments

Grans esdeveniments

Solucions audiovisuals per a grans esdeveniments a grans escenaris 

Llegir més…

imaginArt Solutions

Senyalització digital

Descubreix experiencies interactives i cautivadores amb Brightsign i Nexmosphere

Sales Inmersives

Descubreixi que cal per crear una sala inmersiva d'alta qualitat amb videoprojectors.

Videomapping

El video mapping és una tècnica audiovisual que crea ilusions òpticas al projectar imatges o videos pregrabats sobre superficies 3D

Grandes eventos

Esdeveniments i lloguers

Equips audiovisuals per a tot tipus d'esdeveniment. Especialment adequats per a empreses de lloguer.

Reuniones conectadas

Empreses

Les empreses actuals necessiten espais que permetin als seus equips colaborar i connectar-se en qualsevol moment i des de qualsevol lloc

Educacion

Educació

Solucions amb tecnologies col·laboratives i audiovisuals per a entorns educatius que permeten generar entorns d'aprenentatge significatiu.

Industria 4.0

Indústria 4.0

Solucions d'integració audiovisual i video IP per a la nova indústria 4.0 basada en l'IoT (Internet de les coses)

Transporte y logística

Transport i logística

Solucions de senyalització digital i videovigilància per a flotes de vehicles, estacions i sales de control.

Museu i logística

Museística i retail

Els museus y els espais comercials usen la tecnologia per generar continguts interactius i generadors de noves experiències educatives i d'entreteniment.

Our brands

AudiovisualsAudiovisual accessoriesAudiovisual productionDigital signage

IP Video

Lastest News

ImaginArt distribueix una nova gamma de lents especials per a canó de projeccions Panasonic Connect.

ImaginArt, distribuïdor autoritzat de Panasonic Connect, es complau a anunciar la comercialització d’una nova gamma de lents especials compatibles amb els canó de projeccions d’aquesta marca. Aquestes lents, que inclouen tipus poc habituals com la gamma ull de peix i la gran angular, els quals seran de gran utilitat per a projectes especials i instal·lacions en museus i espais immersius.

Read More

Nou servei de subministrament de pantalles de videoprojecció a mesura.

imaginArt anuncia un nou servei de subministrament de pantalles de videoprojecció per al mercat espanyol. Aquest servei ofereix una àmplia gamma de pantalles de videoprojecció d’alta qualitat per a satisfer totes les necessitats de visualització. Inclou pantalles personalitzades per a cada instal·lació fixa o temporal. Així doncs, s’ofereixen formats i/o teles especials, pantalles corbes, per a cinemes o espais immersius, de materials rígids o flexibles, plegables i/o transportables, etc.

Read More

IMAGINART presenta el nou sistema d’enregistrament i streaming Lumens LC100

Aquest nou dispositiu LC100 de Lumens permet fer el streaming i l’enregistrament de 2 senyals AV de manera simultània, ideal per a la transmissió en directe d’esdeveniments, educació a distància o presentacions.

Lumens Digital Optics ha ampliat la sèrie CaptureVision amb el nou sistema d’enregistrament i streaming LC100, un dispositiu que permet gravar, barrejar i transmetre múltiples canals de vídeo HD en directe.
El sistema està dissenyat per simplificar la producció en directe, i és idoni per a la captura de conferències a nivell educatiu o corporatiu, la transmissió d’esdeveniments, etc.

LC100 és intuïtiu i fàcil d’usar: simplement connecteu un teclat, un ratolí i un monitor i estarà llest per a la producció. Amb control local i remot, a més a més d’integració amb Panopto, Kaltura i altres sistemes CMS.


El dispositiu LC100 és molt flexible, les diferents entrades inclouen 2x HDMI, 2x SDI, 2x USB, Ethernet i XLR amb Phantom, el que brinda als usuaris la flexibilitat d’usar una àmplia gamma de fonts AV.
Podeu gravar i transmetre en viu 2 canals de vídeo en qualitat FULL HD de manera simultània, permetent d’una manera senzilla fer una producció en directe, canviar en viu entre els diferents senyals d’entrada, barrejar fonts i afegir títols i superposicions. Això vol dir que el LC100 és la millor manera per millorar les presentacions o transmetre esdeveniments en viu d’una manera atractiva i informativa.


Els enregistraments es poden emmagatzemar internament en un disc dur de 2 terabytes per a un emmagatzematge local, permetent també la transferència automàtica de dades a l’emmagatzematge en xarxa o servidors FTP.

El LC100 pot controlar les càmeres IP de Lumens i realitzar diferents presets, fet que el converteix en un dispositiu multimèdia “all in one”. El sistema és molt intuïtiu, amb ajustaments preestablerts i escenes definides per lusuari, fan que el procés de producció sigui senzill i gratificant.

A imaginArt ja disposem d’unitats en estoc al nostre magatzem, si requereix més informació o una demostració no dubti en contactar amb el seu comercial habitual.