Solucions per educació

Monitor interactivo educación

La demanda d’incorporar la tecnologia en els centres educatius segueix sent alta i però amb els pressupostos ajustats, la dificultat de trobar la millor solució per a cada cas és cada vegada més gran.

Els pares volen la millor educació possible per als seus fills, els estudiants volen tirar endavant, les escoles han de seguir les directrius del govern. Tanmateix, cada vegada hi ha menys diners disponibles per fer aules i sales de conferències que fomentin la inspiració i la participació com caldria.

Tenint en compte aquestes limitacions pressupostàries, la tecnologia en l’educació ha de ser ultra rendible no només en el moment de la compra, sinó al llarg de la vida útil de l’ producte. És per això que hem seleccionat la nostra gamma de productes d’una manera molt precisa, combinant la millor tecnologia, amb l’estalvi de diners gràcies a uns preus molt competitius.

Monitores interactivos
Monitors interactius

L'evolució natural de les pissarres digitals cap a monitors interactius és possible gràcies a la constant baixada de preu, a la facilitat d'instal·lació i a la millora de l'experiència d'usuari.

Pizarra digital
Pissarres digitals

Una tecnologia consolidada i efectiva que ara és més a l'abast de qualsevol pressupost. Les nostres pissarres digitals són fiables i compatibles amb els programaris més utilitzats.

Proyectores interactivos Epson
Projectors

Disposem de la millor gamma de projectors d'instal·lació i interactius per a aules de distància ultracurta, curta i normal amb preus especials per educació.

Altavoces autoamplificados Abtus
Altaveus autoamplificats

Disposem d'una àmplia gamma d'altaveus autoamplificats de baix consum i dissenyats especialment per sonoritzar aules

Caja de Control AV Abtus
Control d'aula i accesoris

Caixes de control de senyal de video i audio per a equipar qualsevol tipus d'aula amb tots els seus complements: cablejat, conversors, distribuïdors, suports…

Sonorización Anchor
Sonorització

Una àmplia gama de dispositius portables i fixos per a sonoritzar patis, menjadors, sales polivalents…

Señalización digital escolar
Senyalització digital

Els sistemes de senyalització digital i de reserva de sales estan substituint els plafons informatius del centres educatius.

Video portero Mobotix
Control d'accesos i seguretat

El control d'accessos i la seguretat és una eina cada vegada més necessària a les escoles. Control de presencia, anàlisi de mobilitat, reconeixement facial i un ampli conjunt d'opcions.