Els seus experts en solucions audiovisuals i imatge digital

Des de 1994 al seu servei

imaginArt és una empresa d’importació i distribució a l’engròs fundada el 1994 amb seu a Barcelona (Espanya). Des dels seus inicis es concentra en les diferents àrees del sector de la comunicació audiovisual amb especial èmfasi en els mercats de l’educació, les presentacions multimèdia, la senyalització digital i la transmissió de vídeo per IP.

imaginArt compta amb un departament d’enginyeria per donar suport als projectes dels seus clients ja siguin integradors, desenvolupadors o revenedors del sector informàtic o audiovisual. En total més de 1.100 clients confien anualment a l’empresa i en el valor afegit que genera per als productes que importa i distribueix per a Espanya, Portugal i Andorra.

Els nostres serveis

Enginyeria
Formació
Servei tècnic
Servicios imaginArt
Abans
Durant
Després

Abans de cada projecte imaginArt aporta tot el know-how acumulat durant més de 25 anys d’experiència i els nostres enginyers ajuden a disenyar les millors ofertes, els nostres serveis de formació ajuden a instal·lar i configurar de forma correcta els equipaments i una vegada en marxa, el nostre servei tècnic vetlla perquè segueixin funcionant correctament en el futur.

El nostre equip

El nostre equip està compost per un conjunt de professionals de primer nivell amb una llarga experiència i en formació constant.

Departament comercial

El nostre departament comercial sempre està disponible per a oferir als nostres clients la solució més adient per a cada projecte. Sempre amb un tracte personalitzat i en les millors condicions possibles.

Departament
tècnic

Amb un magatzem a Barcelona y una plataforma logística a l'àrea metropolitana, us farem arribar el material en un màxim de 48h allà on us calgui per a les vostres instal·lacions.

Departament logística

Amb un magatzem a Barcelona i una plataforma logística a l'àrea metropolitana, us farem arribar en un màxim de 48h allà on us calgui per a les vostres instal·lacions.

Departament administratiu

El nostre equip s'ocupa de facilitar tots els tràmits administratius necessaris per a optimitzar la gestió administrativa i financera de les seves comandes.

Departamento comercial
Servicio técnico
Almacén
Administración

Les nostres oficines

Pujades 273-275, 08005 – Barcelona

93 292 07 70

imaginart@imaginart.es