Media servers

Proxima, mitjana servers de vídeo mapping intuïtius i impecables.

Com a novetat per a 2024, Waves system presenta la seva gamma de servidors multimèdia de mapping Proxima. Dissenyada per a una instal·lació ràpida i de confiança. Proxima és el resultat de la fusió de Digital Essence, especialista en programari de mapping i Waves System, especialista en equips d’instal·lació audiovisual professional.

Proxima Composer, sens dubte el programari de vídeo mapping més intuïtiu

Quan s’inicia el servidor, els ports de vídeo romanen disponibles per a vídeo. El compositor es mostra en una pantalla virtual a la qual accedeix amb el seu PC o Mac des de la interfície web del servidor. Després descobrirà les funcionalitats avançades del software:

   • Multiprojecció i edge blending: combini fins a 4 vídeo projectors amb funcionalitats de edge blending.
   • Warping: una quadrícula de 15 × 15 li permet adaptar ràpidament els seus mitjans al volum 3D.
   • Seqüències: Organitzi el seu projecte en seqüències. Combina’ls amb transicions d’esvaïment. Activa seqüències sobre esdeveniments o al llarg d’una línia de temps.
   • Controls MIDI/OSC/DMX: programari de control a través de molts protocols compatibles. Creu una matriu amb controladors externs a través de la interfície d’autoaprenentatge o mitjançant la API OSC.
   • Multidifusió: importa tots els teus mitjans, organitza’ls en zones separades i transmet-los al mateix temps.
   • Efectes en temps real: impressioni amb una projecció amb efectes de vídeo en viu.

Mitjana servers per a mapping de 2 i 4 sortides

Descobreixi el servidor multimèdia més compacte del mercat. Proxima 4020 és el servidor multimèdia tan petit que pot romandre prop de projectors de vídeo o pantalles. Garanteix una sincronització perfecta de les seves transmissions mapeadas i és discret amb una petjada sonora imperceptiblement menor.

Necessites realitzar un projecte més gran?

Proxima 4040 és el servidor multimèdia definitiu, sobrealimentat i molt ben ventilat, s’adapta perfectament a instal·lacions exigents amb 4 o més sortides. També es pot complementar amb targetes opcionals com una targeta capturadora de vídeo o una targeta de sortida.

Assessorament i suport del fabricant.

El nostre equip d’enginyers l’assessoren sobre la millor elecció de lectors interactius i programables. Fem costat als nostres clients mitjançant formació periòdica. Les solucions Waves system estan dissenyades i fabricades a França.