ImaginArt distribueix una nova gamma de lents especials per a canó de projeccions Panasonic Connect.

ImaginArt, distribuïdor autoritzat de Panasonic Connect, es complau a anunciar la comercialització d’una nova gamma de lents especials compatibles amb els canó de projeccions d’aquesta marca. Aquestes lents, que inclouen tipus poc habituals com la gamma ull de peix i la gran angular, els quals seran de gran utilitat per a projectes especials i instal·lacions en museus i espais immersius.

La gamma de lents ull de peix permeten projectar en espais molt reduïts, mentre que la gamma gran angular són ideals per a projeccions en espais immersius. Aquestes lents innovadores ofereixen noves possibilitats per a la creació d’experiències visuals impactants.

Estem orgullosos d’oferir aquestes lents especials a la nostra xarxa de distribució”, va dir el portaveu de imaginArt. “Creiem que aquestes lents obriran noves possibilitats en el camp de la projecció i permetran als nostres clients portar els seus projectes visuals al següent nivell”.

Les lents especials per a canó de projeccions Panasonic *Connect ja estan disponibles per a la seva compra en *imaginArt a Espanya. Per a obtenir més informació sobre aquestes lents i altres productes, si us plau visiti el nostre lloc web o posi’s en contacte amb el nostre equip d’atenció al client.

Sobre imaginArt

ImaginArt és un distribuïdor autoritzat de Panasonic Connect i un líder en el desenvolupament de tecnologies de projecció, oferint una àmplia gamma de productes i serveis per a satisfer les necessitats dels nostres clients. Ens enorgulleix oferir productes d’alta qualitat i un servei al client excepcional.

Per a més informació, si us plau contacti al nostre equip d’atenció al client.