Nou servei de subministrament de pantalles de videoprojecció a mesura.

imaginArt anuncia un nou servei de subministrament de pantalles de videoprojecció per al mercat espanyol. Aquest servei ofereix una àmplia gamma de pantalles de videoprojecció d’alta qualitat per a satisfer totes les necessitats de visualització. Inclou pantalles personalitzades per a cada instal·lació fixa o temporal. Així doncs, s’ofereixen formats i/o teles especials, pantalles corbes, per a cinemes o espais immersius, de materials rígids o flexibles, plegables i/o transportables, etc.

Aquest servei serà sens dubte benvingut en sectors com a empreses d’integració audiovisual, de serveis de lloguer de productes audiovisuals, de disseny d’estands i museística, etc.
«En imaginArt estem compromesos amb el lliurament ràpid i eficient dels nostres productes, garantint que els nostres clients rebin les seves pantalles de projecció a temps i en perfectes condicions. Ja sigui amb els transports habituals o amb transports especials per al cas de les de majors dimensions.», d’acord amb les paraules del responsable de la línia de productes.
Aquest nou servei de subministrament de pantalles de projecció és un pas més en el compromís de imaginArt per a proporcionar a clients a Espanya els millors productes i serveis del sector audiovisual disponibles en el mercat de la videoprojecció.
L’equip d’atenció al client de imaginArt està sempre disponible per a respondre a qualsevol pregunta, no dubti a contactar-nos per a obtenir més informació sobre el nostre servei de subministrament de pantalles de videoprojecció.

Sobre imaginArt

imaginArt és una empresa d’importació i distribució a l’engròs fundada el 1994 amb seu a Barcelona (Espanya). Des dels seus inicis es concentra en les diferents àrees del sector de la comunicació audiovisual amb especial èmfasi en els mercats de l’educació, les presentacions multimèdia, la senyalització digital i la transmissió de vídeo per IP.

imaginArt compta amb un departament d’enginyeria per donar suport als projectes dels seus clients ja siguin integradors, desenvolupadors o revenedors del sector informàtic o audiovisual. En total més de 1.100 clients confien anualment a l’empresa i en el valor afegit que genera per als productes que importa i distribueix per a Espanya, Portugal i Andorra.