Producció audiovisual

La nova línia de producció audiovisual d’imaginArt està composta per consoles de control i mescles, processadors i conversors de senyal, monitors en rack, servidors, codificadors, decodificadors i una gran varietat de càmeres robotitzades PTZ i els seus accessoris per a la realització de qualsevol projecte audiovisual.

Càmeres PTZ

Les càmeres PTZ (pan-tilt-zoom) ofereixen gran precisió de moviment i un potent zoom òptic (fins 30x). Les diferents resolucions (4K, FullHD, 1080i, 1080p…) de les càmeres satisfan les necessitats d’una àmplia gamma de mercats: videoconferència, projectes de Broadcast, retransmissió d’esdeveniments/conferències. Tot això amb la garantia de qualitat de Vaddio i Lumens.

Càmeres PTZ
Vaddio RoboShot 40

imaginArt disposa d’una àmplia gamma de  càmeres PTZ (pan-tilt-zoom) amb zoom òptic de fins a 30x i resolucions fins a 4K orientades a una àmplia gamma de mercats: videoconferència, projectes de Broadcast, retransmissió d’esdeveniments / conferències.

Joystics
Lumens VS-KB30

Les càmares PTZ necessiten joystics per controlar-les que siguin precisos, ràpids i fiables, configurables amb presets i compatibles amb diferents protocols de control de càmeres.

Suports i accessoris
Soporte

imaginArt disposa de tota mena de suports i accesoris per a les nostres càmeres PTZ que permeten donar solució a qualsevol necessitat d’instal·lació

Sistemes de control i producció audiovisual AV Pro

Sistemes fiables de producció audiovisual, senzills d’operar i fàcils d’instal·lar. Control de càmeres robotitzades, solucions USB per a àudio i vídeo, taula de mescles i control… tot tipus de productes per a sistemes de producció senzills, ideal per a petites produccions, televisions locals, sales de conferències, esdeveniments en directe… Tota una gama de productes especialment dissenyada per facilitar la feina de l’instal·lador/integrador, basada en cablejat CAT5.

Solucions USB
Vaddio

Solucions d’àudio i video per a sales de reunió o de formació vinculades a sistemes de videoconferencia o gestió de video per  a ordinador personal.

Control i seguiment
Producción AV Vaddio

Taules de control de producció audiovisual senzilles i asequibles per a auditoris o petits estudis de produccó audiovisual.

Video streaming
Reach

Solucions integrades (codificadors i servidors) per a equipar tota mena d’espais (auditoris, meeting rooms, aules…) amb sistemes per a retransmetre esdeveniments en directe

Videoconferència

Disposem de solucions completes de vídeo conferència per a equipar sales de reunió amb equips amb càmeres fixes i PTZ, altaveus i micròfons amb connectivitat USB.

Videoconferencia