Les grans reunions comencen amb Solstice

Mersive Solstice és una plataforma de col·laboració basada en software i connectada al núvol, dissenyada per millorar la col·laboració en equip mitjançant un major compromís, participació i creació.

Solstice: La plataforma de col·laboració definitiva

Solstice és la plataforma de col·laboració definitiva per a qualsevol espai de reunió o aprenentatge. Mersive Solstice facilita que els participants locals i remots comparteixin i col·laborin de forma sense fil al voltant dels continguts perquè les reunions siguin més eficients, atractives i productives.

Coneixi el Solstice Pod

El Solstice Pod és un dispositiu flexible basat en software que allotja el software de col·laboració Solstice i proporciona suport per a una àmplia gamma de configuracions de sales i equips. Com a plataforma segura i escalable, el Solstice Pod proporciona una solució de sala totalment compatible amb les TI, fàcil de gestionar de forma remota i escalable a qualsevol nombre d’espais.

Aprofiti al màxim els seus espais de reunió

Solstice és una solució de sala de baix cost que es pot afegir a qualsevol espai de reunió de la seva organització per donar suport a una atractiva col·laboració de continguts sense fil i el suport de “porti la seva pròpia reunió” per a qualsevol servei de conferència important.

Millori la col·laboració

Millori la participació dels usuaris i la productivitat de les reunions amb l’ús compartit, el control i el marcatge de continguts per part de diversos participants.

Comparteixi com vulgui

Ofereixi als usuaris la flexibilitat de compartir utilitzant una aplicació intuïtiva o múltiples opcions sense aplicació com AirPlay, Miracast, etc.

Soport per videoconferències

Suporta sense problemes tots els principals serveis de conferència, amb un senzill inici de reunió en un sol pas perquè les seves reunions comencin encara més ràpid.

Més que una simple col·laboració

Tregui el màxim partit als seus espais de reunió amb un enfocament de plataforma única que inclou la reproducció de la senyalització digital, la compatibilitat amb el calendari de la sala, sòlides integracions de tercers i molt més.

Reproducció de senyalització digital

Comuniqui missatges importants entre sessions de col·laboració connectant la senyalització digital de tercers a les seves solucions de visualització Solstice.

Integració del calendari de sales

La seva organització pot utilitzar la plataforma de calendari de la seva elecció per a la programació de sales als espais de reunió de Solstice per comunicar clarament la disponibilitat de l’espai.

OpenControl API

Integri Solstice més profundament amb la seva infraestructura de sala existent, com els sistemes de control de tercers, per aprofitar i millorar les seves inversions tecnològiques actuals.

Crear un gran espai de col·laboració no és fàcil. No sap per on començar?

Només ha d’omplir les seves dades en el següent enllaç i un dels nostres especialistes es posarà en contacte amb vostè per parlar de les possibilitats dels seus pròxims projectes.