Solucions imaginArt per a diferents mercats

Grandes eventos

Esdeveniments i equips per lloguer

ImaginArt disposa d’equipament audiovisual per a tota mena d’esdeveniments especialment adients per a les empreses de lloguer. Productes robustos, de qualitat contrastada amb alta demanda que permeten recuperar ràpidament la inversió. Projectors, monitors professionals, videowall, suports, pantalles de projecció de tota mena, sonorització, producció audiovisual, senyalització digital i tota mena de complements.

Més

Solucions per a empresa

Les empreses estan transformant la manera com fan negocis. La tecnologia actual permet als equips de treball col·laborar en qualsevol entorn, sigui proper o distant. Les organitzacions actuals necessiten equipament específic per a les seves sales de reunió o control de processos: reserva d’espais, videoconferencia, monitors professionals, monitors interactius, sistemes de control, pantalles de projecció, connectivitat… imaginArt col·labora amb empreses líders al sector: Newline, EPSON, GoGet, Vaddio, Extron Kramer Creston, Abtus per permeten equipar espais de treball amb qualsevol necessitat. Els millors equipaments i els nostres enginyers amb 25 anys d’experiència al sector us ajudaran a dissenyar la solució més efectiva i amb el millor pressupost per als vostres clients.

Més…

Reuniones conectadas
Educación

Solucions per a educació

La demanda d’incorporar la tecnologia en els centres educatius segueix sent alta però amb els pressupostos ajustats, la dificultat de trobar la millor solució per a cada cas s’incrementa. Els pares volen la millor educació possible per als seus fills, els estudiants volen tirar endavant, les escoles han de seguir les directrius del govern. Tanmateix, cada vegada hi ha menys diners disponibles per equipar aules i sales de conferències que fomentin la inspiració i la participació com caldria. En aquest context, la tecnologia en l’educació ha de ser ultra rendible no només en el moment de la compra, sinó al llarg de la vida útil del producte. És per això que hem seleccionat la nostra gamma de productes d’una manera molt precisa, combinant la millor tecnologia, amb l’estalvi de diners gràcies a uns preus molt competitius.

Més…

Indústria 4.0

Les noves “smart factories” inclouen un conjunt d’infraestructures que van molt més enllà de la vídeoseguretat o el control d’accessos. imaginArt s’adapta a les noves necessitats de la indústria 4.0 —la quarta revolució industrial— i ofereix un conjunt de productes orientats a una nova manera d’entendre els processos de producció de forma intel·ligent.

Més

Industria 4.0
Videovigilancia

Transport i logística

El transport i la logística és un dels sectors en el que els equipaments audiovisuals s’incorporen de forma creixent. Senyalització digital geolocalitzada per a informar els usuaris i finançar les inversions mitjançant publicitat, control i anàlisi de comportament mitjançant vídeo… son alguns dels exemples on imaginArt està ajudant a implementar solucions innovadores per a empreses de transport i logística que no volen perdre el tren de la digitalització.

Més…

Museística y retail

Ni els museus son ja sales plenes d’objectes dins de vitrines o quadres penjats a les parets ni les botigues son magatzems de caixes en prestatgeries. La senyalització digital és la tecnologia que omple aquests espais amb continguts que interactuen amb els visitants i compradors i els proporcionen noves experiències informatives i d’entreteniment. La nostra llarga experiència en la integració de tecnologies audiovisuals per a tota mena d’instal·lacions, garanteix que podreu oferir als vostres clients la solució a qualsevol necessitat d’equipament per al comerç minorista, museus i exposicions: projectors, monitors professionals i videowalls tàctils, pantalles de projecció, reproductors multimèdia interactius, sonorització direccional, anàlisi de comportament, reconeixement de visitants…

Més…

Museos