Senyalització digital

La senyalització digital, també coneguda com cartelleria digital dinàmica, DOOH (Digital Out Of Home) o narrowcasting, és una plataforma multimèdia amb la qual es distribueix informació en diferents formats (html, vídeos, textos i imatges) a través de la xarxa, via IP, fins a dispositius digitals o monitors.

La senyalització digital dinàmica ofereix una plataforma flexible i interactiva de comunicació per a promoure, informar, educar i entretenir a una audiència definida, en un moment concret i en un lloc específic.

Reproductors multimèdia

Reproductors i sistemes de gestió de continguts BrightSign

Logo BrightSig

BrightSign presenta una línia completa de reproductors (videoplayers) de vídeo d’alta definició (FullHD i 4K natiu) compactes, amb un ampli rang de solucions i preus, oferint la plataforma fiable, robusta i fàcil de manejar, ideal per a proveir una solució de senyalització digital dinàmica i efectiva.

Solucions tot en u d'AVNU - Bluefin

Logo AVNU

Les pantalles AVNU – Bluefin són una solució de senyalització digital tot en u que permet gestionar el contingut sense connectar cap dispositiu extern.
Inclouen un reproductor BrightSign integrat, una pantalla tàctil capacitiva de 10 punts amb recobriment oleofòbic anti-ditades, programari de gestió de BrightAuthor gratuït i temps de funcionament les 24/7. PoE + als models de 10” i 15”.

Sensors i triggers

Logo Nexmosphere elements form experience

Nexmosphere desenvolupa un nou concepte de productes que permeten una experiència de senyalització digital rica i intuïtiva. Disposa d’una àmplia gama d’elements, com ara sensors de llum, tacte, vídeo, àudio, recollida i presència que connectats a un controlador permet personalitzar l’experiència del client.

Reproductors i sistemes de gestió de continguts Cayin

Logo Cayin

CAYINtech sistemes basats en arquitectura PC Linux mes software de senyalització digital en xarxa inclòs que ja es venen en més de 65 països. L’exclusivitat de la solució rau en la seva administració remota avançada i en l’escalabilitat dels seus productes que poden col·laborar entre si per compondre qualsevol combinació que cobreixi les necessitats de cada projecte.

Monitors professionals

No tàctils
Monitor profesional Philips

Disposem d’una amplíssima gama de monitors profesionals en tot tipus de mides per a assegurar-nos de poder satisfer qualsevol necessitat d’instal·lació.

Tàctils
Señalización digital

Les pantalles tàctils obren una nova dimensió en la senyalització digital i la museística. Són ràpides, precises i amplien enormement la capacitat de focalitzar l’atención del públic.

Videowall
Videowall

Solucions de marc ultrafi i sincronització de continguts per disenyar els videowalls més impactants amb la instal·lació més simple.

Alta lluminositat
Monitor vertical

Amb lluminositats de fins a 3.000 Cd/m2 disposem de monitors que son efectius en qualsevol condició d’il·luminació ambiental fins i tot en exteriors

Sistemes de reserva de sales

logo goget

Gogetcorp és una empresa sueca líder en solució de reserva de sales. Disposa de més de 10.000 instal·lacions a tot el món. Les seves solucions basades tant en maquinari com en el seu propi programari, permet configurar solucions d’excel·lent rendiment a un preu imbatible.

Tòtems

Els quioscs digitals, les taules tàctils i els tòtems permeten emetre continguts audiovisuals mitjançant canals propis d’informació generant un gran impacte augmentant el grau de satisfació dels usuaris. Permenten implantar una plataforma de comunicació multimèdia que pot compartir-se amb proveïdors per generar una font d’ingressos addicional en publicitat.
Gràcies als models tàctils interactius les possibilitats que presenten són amplíssimes. Amb models per a interior i exterior, cada vegada estan més presents en qualsevol espai públic