Solucions per a empresa

Les empreses estan transformant la manera com fan negocis. La tecnologia actual permet als equips de treball col·laborar en qualsevol entorn, sigui proper o distant.

Les organitzacions actuals necessiten equipament específic per a les seves sales de reunió o de control de processos: reserva de sales, videoconferència, monitors professionals, monitors interactius, sistemes de control, pantalles de projecció, connectivitat…

Imaginart, col·labora i arriba a acords amb fabricants líders en el sector AV com a partner tecnològic de: Philips, Konftel, Newline, Epson, GoGet, Vaddio, Extron, Abtus amb l’objectiu d’equipar i renovar espais de treball davant de qualsevol necessitat. Les millors marques en qualitat i servei juntament amb el nostre departament de prevenda en enginyeria, amb 25 anys d’experiència en el sector, l’ajudaran a dissenyar la solució més efectiva i amb el millor pressupost i satisfacció per als seus clients.

Reserva de sales

Una de les dificultats que tenen les organitzacions quan creixen és la gestió dels espais comuns. Els sistemes de reserva de sales permeten optimitzar la gestió d’aquests espais, fent més rendible la inversió en instala·lacions de les empreses i facilitant el treball col·laboratiu.

Monitors interactius

Empreses, escoles i administracions estan cada vegada més interessades en una nova forma de col·laborar a través de monitors tàctils. L’evolució natural de les pissarres digitals cap a monitors interactius és possible gràcies a la constant baixada de preu, a la facilitat d’instalació i a la millora de l’experiència d’usuari que incorporen els nous monitors interactius.

Colaboración
Sistemes de col·laboració

Els sistemes de col·laboració serveixen per facilitar la connectivitat entre els dispositius personals —siguin ordinadors, tauletes o smartphones— i els monitors o projectors instal·lats a aules, sales de reunió i/o formació.

 

Videoconferència

El mercat actual ha provocat un canvi radical en la nostra actitud cap al treball a casa, i això, sens dubte, repercutirà també en la vida i adaptació tecnològica de les empreses. L’experiència de vídeo i àudio ha de ser molt millor que abans, ja que probablement més de la meitat de les persones que assisteixin a una reunió, participaran a distància i cal acomodar els espacioos per a això. A Imaginart trobarà tot el necessari per equipar sales amb càmeres fixes o motoritzades, captura, enregistrament i reproducció d’àudio, a més de la gestió del senyal per videoconferència.

Sonorització i control

Una de les claus per a que una sala permeti reunions efectives és una connectivitat completa però d’ús simple. Facilitat en la connexió de dispositius, en la selecció de font de vídeo i àudio, control de volum accesible… L’ús de caixes de control actiu i una bona sonorització faciliten enormement la reproducció de continguts audiovisuals i l’ús de videoconferència, cada vegada més presents tant al món de l’empresa com de l’educació.

Projecció

Els projectors segueixen sent la solució òptima per a moltes instalacions en sales de reunió, aules i altres espais que per la mida o altres condicionants no permeten l’ús de monitors. Disposem de la millor gama de projectors i tots els accesoris necessaris: suports, pantalles de projecció de tota mena, cablejat, connectivitat… per assegurar la millor instal·lació possible en cada circumstància.