IMAGINART presenta el nou sistema d’enregistrament i streaming Lumens LC100

Aquest nou dispositiu LC100 de Lumens permet fer el streaming i l’enregistrament de 2 senyals AV de manera simultània, ideal per a la transmissió en directe d’esdeveniments, educació a distància o presentacions.

Lumens Digital Optics ha ampliat la sèrie CaptureVision amb el nou sistema d’enregistrament i streaming LC100, un dispositiu que permet gravar, barrejar i transmetre múltiples canals de vídeo HD en directe.
El sistema està dissenyat per simplificar la producció en directe, i és idoni per a la captura de conferències a nivell educatiu o corporatiu, la transmissió d’esdeveniments, etc.

LC100 és intuïtiu i fàcil d’usar: simplement connecteu un teclat, un ratolí i un monitor i estarà llest per a la producció. Amb control local i remot, a més a més d’integració amb Panopto, Kaltura i altres sistemes CMS.


El dispositiu LC100 és molt flexible, les diferents entrades inclouen 2x HDMI, 2x SDI, 2x USB, Ethernet i XLR amb Phantom, el que brinda als usuaris la flexibilitat d’usar una àmplia gamma de fonts AV.
Podeu gravar i transmetre en viu 2 canals de vídeo en qualitat FULL HD de manera simultània, permetent d’una manera senzilla fer una producció en directe, canviar en viu entre els diferents senyals d’entrada, barrejar fonts i afegir títols i superposicions. Això vol dir que el LC100 és la millor manera per millorar les presentacions o transmetre esdeveniments en viu d’una manera atractiva i informativa.


Els enregistraments es poden emmagatzemar internament en un disc dur de 2 terabytes per a un emmagatzematge local, permetent també la transferència automàtica de dades a l’emmagatzematge en xarxa o servidors FTP.

El LC100 pot controlar les càmeres IP de Lumens i realitzar diferents presets, fet que el converteix en un dispositiu multimèdia “all in one”. El sistema és molt intuïtiu, amb ajustaments preestablerts i escenes definides per lusuari, fan que el procés de producció sigui senzill i gratificant.

A imaginArt ja disposem d’unitats en estoc al nostre magatzem, si requereix més informació o una demostració no dubti en contactar amb el seu comercial habitual.

Es normalitza la disponibilitat de productes de Seiko Epson Corporation, Philips i Newline Interactive

Així ho afirma el gerent d’imaginArt, David Robres, que destaca que els fabricants van superant a poc a poc la manca de components permetent recuperar el subministrament pendent. Gràcies a aquest fet i anant de la mà de la firma Epson, avui dia, imaginArt compta en estoc per a un lliurament immediat de 35 models diferents de videoprojectors de les seves gammes business i professional. Aquesta varietat s’acosta novament a la disponibilitat habitual amb què treballa des de sempre l’empresa.
Així mateix, en el cas d’altres firmes líders distribuïdes com les pantalles tàctils Newline o els monitors professionals Philips se n’ha regularitzat el subministrament també restant molt poques referències encara pendents de rebre.

Read More

imaginArt presenta la nova càmera IP PTZ Lumens VC-R30

La càmera PTZ més completa ideal per a la producció AV, Streaming, videoconferències o leducació a distància.

Des d’imaginArt creiem que la VC-R30 marcarà l’arribada d’una nova generació de càmeres que ofereixen un nivell de qualitat/preu i una sèrie de connexions de vídeo que no s’han vist abans en una càmera. La VC-R30 de Lumens compta amb sortides de vídeo USB 3.0, HDMI, 3G-SDI i Ethernet simultànies per oferir un alt grau de flexibilitat en la connectivitat i en el flux de treball, cosa que resulta ideal per als usuaris d’AV, producció de vídeo, esdeveniments en directe o educació a distància.

Read More

ImaginArt participa a l’esdeveniment BITAM 2021

imaginArt anuncia la seva participació a la fira Bitam 2021 que se celebra a partir d’avui al recinte de la Caixa Màgica a Madrid. BITAM és una fira de referència al sector audiovisual a Espanya amb àrees específiques dedicades a la cartelleria digital (Digital Signage), sector rendal i broadcast.

Read More

Afegeixi color a les seves experiències de senyalització digital

Sensor de color HZ-H60

Imaginart presenta el sensor de color HZ-H60. Aquest sensor detecta el color dels objectes que es subjecten o es col·loquen directament sobre el sensor. El color de l’objecte es comunica a el controlador Xperience en forma dels nostres ordres sèrie de fàcil lectura. Per aquest sensor, els valors de To, Saturació i Lluminositat (HSL) es comuniquen a través d’aquestes comandes API.

Read More

Imaginart anuncia la distribució per a Espanya i Portugal de la firma sueca Loud of Sweden.

Loud of Sweden desenvolupa sistemes d’àudio sense fils que combinen la qualitat professional amb la facilitat d’instal·lació, la qual cosa permet una total llibertat en els espais públics per a una gran experiència de so. Aquests sistemes d’àudio (altaveus, subwoofer ….) Permeten transmissions a llarga distància d’alta qualitat a través d’una freqüència aprovada a tot el món i sense interferències,

Read More

Epson i ImaginArt amplien la seva gamma de projectors per a centres educatius, empreses, retail i museística

La nova gamma d’Epson L700 ajuda a modernitzar els entorns educatius, empresarials, retail i museística, a més de satisfer la demanda creixent de solucions de treball col·laboratiu i de connectivitat millorada.

Epson, la marca de projectors líder al món, amplia la seva gamma de projectors làser amb una nova gamma compacta i d’alta brillantor, dissenyats per satisfer les necessitats de visualització i completar la creixent demanda al mercat amb la seva tecnologia 3LCD.

Read More