ImaginArt distribueix una nova gamma de lents especials per a canó de projeccions Panasonic Connect.

ImaginArt, distribuïdor autoritzat de Panasonic Connect, es complau a anunciar la comercialització d’una nova gamma de lents especials compatibles amb els canó de projeccions d’aquesta marca. Aquestes lents, que inclouen tipus poc habituals com la gamma ull de peix i la gran angular, els quals seran de gran utilitat per a projectes especials i instal·lacions en museus i espais immersius.

Read More

Nou servei de subministrament de pantalles de videoprojecció a mesura.

imaginArt anuncia un nou servei de subministrament de pantalles de videoprojecció per al mercat espanyol. Aquest servei ofereix una àmplia gamma de pantalles de videoprojecció d’alta qualitat per a satisfer totes les necessitats de visualització. Inclou pantalles personalitzades per a cada instal·lació fixa o temporal. Així doncs, s’ofereixen formats i/o teles especials, pantalles corbes, per a cinemes o espais immersius, de materials rígids o flexibles, plegables i/o transportables, etc.

Read More

IMAGINART presenta el nou sistema d’enregistrament i streaming Lumens LC100

Aquest nou dispositiu LC100 de Lumens permet fer el streaming i l’enregistrament de 2 senyals AV de manera simultània, ideal per a la transmissió en directe d’esdeveniments, educació a distància o presentacions.

Lumens Digital Optics ha ampliat la sèrie CaptureVision amb el nou sistema d’enregistrament i streaming LC100, un dispositiu que permet gravar, barrejar i transmetre múltiples canals de vídeo HD en directe.
El sistema està dissenyat per simplificar la producció en directe, i és idoni per a la captura de conferències a nivell educatiu o corporatiu, la transmissió d’esdeveniments, etc.

LC100 és intuïtiu i fàcil d’usar: simplement connecteu un teclat, un ratolí i un monitor i estarà llest per a la producció. Amb control local i remot, a més a més d’integració amb Panopto, Kaltura i altres sistemes CMS.


El dispositiu LC100 és molt flexible, les diferents entrades inclouen 2x HDMI, 2x SDI, 2x USB, Ethernet i XLR amb Phantom, el que brinda als usuaris la flexibilitat d’usar una àmplia gamma de fonts AV.
Podeu gravar i transmetre en viu 2 canals de vídeo en qualitat FULL HD de manera simultània, permetent d’una manera senzilla fer una producció en directe, canviar en viu entre els diferents senyals d’entrada, barrejar fonts i afegir títols i superposicions. Això vol dir que el LC100 és la millor manera per millorar les presentacions o transmetre esdeveniments en viu d’una manera atractiva i informativa.


Els enregistraments es poden emmagatzemar internament en un disc dur de 2 terabytes per a un emmagatzematge local, permetent també la transferència automàtica de dades a l’emmagatzematge en xarxa o servidors FTP.

El LC100 pot controlar les càmeres IP de Lumens i realitzar diferents presets, fet que el converteix en un dispositiu multimèdia “all in one”. El sistema és molt intuïtiu, amb ajustaments preestablerts i escenes definides per lusuari, fan que el procés de producció sigui senzill i gratificant.

A imaginArt ja disposem d’unitats en estoc al nostre magatzem, si requereix més informació o una demostració no dubti en contactar amb el seu comercial habitual.

Es normalitza la disponibilitat de productes de Seiko Epson Corporation, Philips i Newline Interactive

Així ho afirma el gerent d’imaginArt, David Robres, que destaca que els fabricants van superant a poc a poc la manca de components permetent recuperar el subministrament pendent. Gràcies a aquest fet i anant de la mà de la firma Epson, avui dia, imaginArt compta en estoc per a un lliurament immediat de 35 models diferents de videoprojectors de les seves gammes business i professional. Aquesta varietat s’acosta novament a la disponibilitat habitual amb què treballa des de sempre l’empresa.
Així mateix, en el cas d’altres firmes líders distribuïdes com les pantalles tàctils Newline o els monitors professionals Philips se n’ha regularitzat el subministrament també restant molt poques referències encara pendents de rebre.

Read More

imaginArt presenta la nova càmera IP PTZ Lumens VC-R30

La càmera PTZ més completa ideal per a la producció AV, Streaming, videoconferències o leducació a distància.

Des d’imaginArt creiem que la VC-R30 marcarà l’arribada d’una nova generació de càmeres que ofereixen un nivell de qualitat/preu i una sèrie de connexions de vídeo que no s’han vist abans en una càmera. La VC-R30 de Lumens compta amb sortides de vídeo USB 3.0, HDMI, 3G-SDI i Ethernet simultànies per oferir un alt grau de flexibilitat en la connectivitat i en el flux de treball, cosa que resulta ideal per als usuaris d’AV, producció de vídeo, esdeveniments en directe o educació a distància.

Read More

ImaginArt participa a l’esdeveniment BITAM 2021

imaginArt anuncia la seva participació a la fira Bitam 2021 que se celebra a partir d’avui al recinte de la Caixa Màgica a Madrid. BITAM és una fira de referència al sector audiovisual a Espanya amb àrees específiques dedicades a la cartelleria digital (Digital Signage), sector rendal i broadcast.

Read More

Afegeixi color a les seves experiències de senyalització digital

Sensor de color HZ-H60

Imaginart presenta el sensor de color HZ-H60. Aquest sensor detecta el color dels objectes que es subjecten o es col·loquen directament sobre el sensor. El color de l’objecte es comunica a el controlador Xperience en forma dels nostres ordres sèrie de fàcil lectura. Per aquest sensor, els valors de To, Saturació i Lluminositat (HSL) es comuniquen a través d’aquestes comandes API.

Read More