Afegeixi color a les seves experiències de senyalització digital

Sensor de color HZ-H60

Imaginart presenta el sensor de color HZ-H60. Aquest sensor detecta el color dels objectes que es subjecten o es col·loquen directament sobre el sensor. El color de l’objecte es comunica a el controlador Xperience en forma dels nostres ordres sèrie de fàcil lectura. Per aquest sensor, els valors de To, Saturació i Lluminositat (HSL) es comuniquen a través d’aquestes comandes API.

Aplicacions del sensor de color

  • Crei aplicacions Place & Learn amb objectes metàl·lics -el que no és possible amb la tecnologia RFID-, com llaunes de begudes o productes electrònics. Si el producte no té un color explícit, es poden utilitzar adhesius de colors a la part inferior del producte
  • Altres exemples en el sector minorista són la combinació de colors per ressaltar o indicar la ubicació dels productes a les prestatgeries de la botiga.
  • O l’activació de visualitzacions en pantalla dels acabats de color dels objectes de luxe, com ara els cotxes en els concessionaris; permetre als compradors navegar per les opcions col·locant mostres de color al sensor i mostrar el seu nou cotxe a la pantalla en el seu color preferit.
  • En museus o zones d’oci, l’activació de continguts digitals basats en el color atrau fins i tot als més joves. Per exemple, afegiu diversió a l’educació nutricional deixant que els nens escullin i col·loquin rèpliques de verdures i fruites en plataformes centrals amb forma de plat en què estigui instal·lat el sensor, i activin continguts emocionants sobre Menjar l’Arc Iris.

Feu clic a continuació per veure o descarregar les especificacions completes del sensor de color:

Full de dades del producte

Manual del producte

La interactivitat es fa fàcil

Els comandaments comunicats de l’API s’utilitzen en el programari del seu reproductor multimèdia digital per activar esdeveniments connectats, per exemple, activar o canviar el contingut de la pantalla, i canviar l’animació de les seves tires LED connectades perquè coincideixi amb el color triat per la persona que utilitza la seva presentació. Fins i tot pots activar arxius d’àudio en els altaveus connectats.

Gestió de continguts

La construcció d’instal·lacions interactives creatives és fàcil gràcies al nostre robust maquinari que pot ser controlat amb només uns pocs clics per molts sistemes de gestió de continguts.

Més informació

Per a més detalls tècnics sobre aquest sensor, poseu-vos en contacte amb els nostres tècnics per obtenir assessorament personalitzat sobre el projecte.