Es normalitza la disponibilitat de productes de Seiko Epson Corporation, Philips i Newline Interactive

Així ho afirma el gerent d’imaginArt, David Robres, que destaca que els fabricants van superant a poc a poc la manca de components permetent recuperar el subministrament pendent. Gràcies a aquest fet i anant de la mà de la firma Epson, avui dia, imaginArt compta en estoc per a un lliurament immediat de 35 models diferents de videoprojectors de les seves gammes business i professional. Aquesta varietat s’acosta novament a la disponibilitat habitual amb què treballa des de sempre l’empresa.
Així mateix, en el cas d’altres firmes líders distribuïdes com les pantalles tàctils Newline o els monitors professionals Philips se n’ha regularitzat el subministrament també restant molt poques referències encara pendents de rebre.

Això es completa amb la disponibilitat de tota mena d’accessoris que caracteritza tradicionalment l’oferta de solucions àudio/vídeo d’imaginArt: sistemes de connexió i control AV, pantalles de projecció, reproductors de senyalització digital, suports i muntures de tota mena, àudio, etc.

A imaginArt tenim 28 anys d’experiència al sector audiovisual. Estem, com sempre, compromesos a oferir el millor servei en solucions audiovisuals per als nostres clients -ja siguin instal·ladors, integradors o distribuïdors en general- gràcies al nostre extraordinari equip humà i a un catàleg de més de 20 firmes de prestigi que continuarem ampliant en breu amb noves incorporacions.