imaginArt presenta la nova càmera IP PTZ Lumens VC-R30

La càmera PTZ més completa ideal per a la producció AV, Streaming, videoconferències o leducació a distància.

Des d’imaginArt creiem que la VC-R30 marcarà l’arribada d’una nova generació de càmeres que ofereixen un nivell de qualitat/preu i una sèrie de connexions de vídeo que no s’han vist abans en una càmera. La VC-R30 de Lumens compta amb sortides de vídeo USB 3.0, HDMI, 3G-SDI i Ethernet simultànies per oferir un alt grau de flexibilitat en la connectivitat i en el flux de treball, cosa que resulta ideal per als usuaris d’AV, producció de vídeo, esdeveniments en directe o educació a distància.

Steven Liang, vicepresident de desenvolupament de productes de Lumens, va comentar: “Cada vegada més, els nostres clients necessiten càmeres que tinguin la flexibilitat d’adaptar-se. La VC-R30 està preparada per encaixar en els fluxos de treball de vídeo tradicionals, a les xarxes de streaming basades en IP i en els sistemes de comunicació i col·laboració unificats (UCC) per a les comunicacions de vídeo interactives Amb el creixement de la popularitat de les aules híbrides, els espais de reunió i les conferències, la VC-R30 admet la sortida simultània a través d’Ethernet, USB, SDI i HDMI, per a la connexió amb pantalles locals i convidats remots alhora”.

Equipada amb un sensor d’imatge professional de 1/2,8 polzades, la VC-R30 proporciona una qualitat d’imatge excel·lent en qualsevol condició lumínica. El seu suau moviment PT de la càmera i el seu zoom òptic de 12 augments fan que la càmera pugui col·locar-se a qualsevol lloc, des d’un auditori fins a una petita sala de formació. El sistema d’autoenfocament intel·ligent permet a la VC-R30 oferir imatges nítides fins i tot quan la càmera està en moviment o quan l’angle de zoom cambia.

En cobrir un ampli camp de visió horitzontal de 72,5 ° i amb USB plug and play, la càmera és una gran opció per a les videoconferències. És compatible amb la majoria de les aplicacions de producció de vídeo, videoconferència i streaming, com ara Zoom, Skype, WebEx, Teams, Google Meet, Wowza, YouTube, OBS i Wirecast. Disponible en blanc o negre, es pot col·locar en posició vertical o invertida per adaptar-se al seu estudi, teatre, aula, sala de justícia o esglésies.

A més, com tota la gamma de càmeres de la marca, aquest nou model VC-R30 inclou també els 5 anys de garantia professional LUME

Per a qualsevol dubte o consulta si us plau no dubti en contactar amb el seu comercial habitual a imaginArt i estarem encantats d’atendre’l.

Disponibilitat

La càmera IP PTZ VC-R30 Full HD ja està disponible.

Informació:

Per més informació sobre Lumens, visiti: www.MyLumens.com

Segueixi a Lumens a Facebook: https://www.facebook.com/Lumensinc

Segueixia Lumens a Twitter: https://twitter.com/LumensLadibug

Segueixia Lumens a LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/lumens-digital-optics

Segueixia Lumens a YouTube: https://www.youtube.com/c/MyLumens

Sobre Lumens Digital Optics Inc.

Lumens® fabrica càmeres PTZ de qualitat broadcast, càmeres de videoconferència, càmeres de documents, tecnologia de col·laboració sense fil, sistemes de processament de vídeo i dispositius de vídeo sobre IP. Amb seu a Taiwan i part del Grup Pegatron, Lumens té oficines a Àsia, Europa i els Estats Units.