ImaginArt, gran èxit al nostre esdeveniment de Madrid, “Retrobament: transformació i creixement”

Aquest dimarts dia 14 de juny, imaginArt ha organitzat amb un gran èxit d’assistència la seva convenció anual a Madrid, amb l’objectiu complert d’un retrobament amb els principals clients i partners, com a continuació de la celebració a Barcelona el mes de març passat.

L’equip d’imaginArt conjuntament amb les seves marques comercialitzades principals com Epson, Philips, Newline, Konftel, Lumens i Brightsign, van presentar sobre les novetats, així com van analitzar la situació del mercat actual i continu creixement. Igualment, altres empreses col·laboradores van participar desplaçant els seus responsables des de Finlàndia, França o per videoconferència des de Portugal o Gran Bretanya.

Les solucions presentades van abastar àrees del mercat educatiu i corporatiu, integració AV, connectivitat, solucions híbrides per a videoconferència i cartelleria digital, amb empreses representades oficialment per imaginArt com Konftel (Suècia), Hall (USA), Lumens (Taiwan), Abtus (Singapur) , Empire (Itàlia), Elite (USA), Loud of Sweden (Suècia) entre moltes altres.

Entre les novetats més notables es va comentar el nou model de Brightsign X1 i X2 recentment presentat a Infocomm USA. Ideal per a la gestió de videowall així com per a interacció amb sensors de presència i RFID Nexmosphere.

La jornada va discórrer de forma amena i agradable amb un gran ambient social que es va prolongar fins després de dinar a les instal·lacions i salons de l’Hotel Nuevo Madrid.