Solucions de videoconferència per a Empreses

 

Videoconferències en qualsevol moment i lloc

Com a líder en el mercat de A/V, Lumens s’esforça per oferir a les empreses una solució de videoconferència d’alta qualitat, reduint els costos de desplaçament, estalviant temps i millorant la productivitat dels empleats. Mantingui’s connectat amb els seus companys des de qualsevol lloc.

Qualitat superior d'àudio i vídeo

Millor reproducció de color

L’exclusiu algorisme d’equilibri del color pot garantir la millor reproducció del color i proporcionar-li tons de pell d’aspecte natural.

Alta qualitat de so

La tecnologia superior de processament de la parla pot millorar eficaçment la veu humana i reduir el soroll de fons.

Fàcil d'instal·lar i utilitzar

Compatible amb programari de videoconferència, com a Zoom, Skype, Microsoft Teams, Google Meet, Cisco Webex, etc.

Per a qualsevol lloc de reunió

Les càmeres web per a videoconferències de Lumens estan dissenyades per a sales de grandària petita a gran, per al seu ús en reunions en línia amb qualsevol programari de videoconferència.

Sala d'espai personal

1 – 3 participants

Sala de reunions petita

2 – 6 participants

Sala de grandària mitjana

3 – 10 participants

Sala de reunions gran

8 – 20 participants

Vídeo

Solucions de videoconferència per a Educació

 

Maximitzar el compromís i el rendiment dels estudiants

La tecnologia educativa de Lumens té com a objectiu crear una aula interactiva centrada en l’alumne i més possibilitats d’aprenentatge de qualsevol mena de curs. La solució d’aula híbrida de Lumens combina les millors pràctiques de la classe presencial tradicional i l’aprenentatge en línia. L’ensenyament híbrid permet a un instructor impartir classes tant a estudiants remots com a estudiants al campus de forma sincronitzada: l’ensenyament híbrid facilita la transició dels estudiants entre el digital i el presencial. És un nou enfocament per a l’adquisició de coneixements amb més recursos i menys limitacions. Aquest innovador estil de solució d’aprenentatge ofereix més flexibilitat als educadors i als estudiants remots.

Crear entorns d'aprenentatge interactius

Enregistrament de classes

L’enregistrament de les classes permet als estudiants no perdre’s cap material. Els estudiants poden revisar el curs capturat 24/7 en línia i en qualsevol lloc que desitgin.

Aprenentatge a distància

L’ensenyament a distància ofereix cursos innovadors i recursos versàtils. Permet als estudiants visitar virtualment un laboratori o un museu de ciències.

Transmissió d'esdeveniments

La transmissió en directe d’esdeveniments li permet transmetre els esdeveniments del seu campus, les graduacions o altres cerimònies en diverses plataformes per als estudiants in situ i a distància.

Aula virtual

La reunió virtual en línia facilita la interacció immediata i la col·laboració fluida, com compartir tasques, informes i utilitzar pissarres digitals.

Aprenentatge via xarxa

L’aprenentatge via xarxa s’adapta a les necessitats de tots. Permet als estudiants aprendre al seu propi ritme i els dóna la llibertat de controlar els seus horaris.

Aula polivalent

Una aula polivalent ofereix espectaculars oportunitats d’aprenentatge per a diversos usos, com a presentacions, conferències i actes d’oratòria.

Productes essencials per a l'aula híbrida

Els productes Lumens faciliten l’ensenyament i l’aprenentatge i s’adapten a tota mena d’educadors. Captura fàcilment les classes i transmet en directe des de qualsevol dispositiu a través de les plataformes de les xarxes socials.

Processador de mitjans

El processador multimèdia 4 en 1 permet gravar, commutar, barrejar i transmetre en directe simultàniament. Amb un sol botó, podrà transmetre en directe i gravar conferències.

Cambra de seguiment automàtic

La càmera de seguiment automàtic pot gravar automàticament un objectiu en moviment en el centre de la pel·lícula. La càmera de seguiment automàtic pot capturar a l’instructor sense un operador darrere de la càmera.

Càmares PTZ

Les càmeres PTZ són càmeres de vídeo robòtiques que permeten a un operador controlar el gir, la inclinació i el zoom de manera remota. Les cambres PTZ poden girar, inclinar-se cap a la vista particular d’un ritual i fer zoom sobre un objectiu.

Càmares de conferència

Amb la càmera USB certificada per Lumens Zoom, podrà gaudir d’una reunió de conferència sense complicacions amb un control total de la funció de càmera PTZ en la interfície de Zoom.

Webcams

Les webcams estan dissenyades per al seu ús en sessions de videoconferència. La cambra garanteix que tothom sigui vist i oïda amb claredat, i és compatible amb el programari de videoconferència.

Càmares per documents

Les càmeres de documents poden capturar imatges en temps real i mostrar un llibre o un objecte en la pantalla. Tenim tres tipus de cambres de documents: portàtils, de sobretaula i de sostre.

Cámaras de caja

Les càmeres de caixa són cambres POV que poden capturar en un angle de visió únic. Una càmera de caixa amb un zoom òptic de 30x pot instal·lar-se en el fons de l’aula i filmar a curta distància.

Diagrama del sistema