L'Art de lo Senzill

Vaddio és el principal fabricant mundial de càmeres PTZ, solucions audiovisuals professionals i un conjunt complet de productes UCC.

Vaddio

Escollit proveïdor Nº1 per a accessoris de Videoconferència

Sistemes fiables de producció audiovisual, senzills d’operar i fàcils d’instal·lar-hi. Cambres robotitzades HD per a videoconferència, solucions USB per a àudio i vídeo, taula de barreges i control… tot tipus de productes per a sistemes de producció: senzills, ideal per a petites produccions, televisions locals, sales de conferències, esdeveniments en directe… una línia de productes especialment dissenyada per facilitar el treball de l’instal·lador/integrador, basada en cablatge CAT5.

Vols saber més sobre els productes Vaddio?

Contacti amb nosaltres per obtenir més informació sobre els productes Vaddio.

Selector de càmera

Compareu les característiques de totes les càmeres Vaddio per assegurar-se que s’adapten a les seves necessitats AV.

Accedeix al nostre apartat de FAQS

Podràs solucionar els teus dubtes sobre les càmeres PTZ de Vaddio.

Buscar productes

Solucions col·laboratives USB

Solucions d’àudio EasyUSB connectades al vostre PC que permeten als usuaris utilitzar qualsevol tipus de sistemes o programaris col·laboratius.

 

 

Ecosistema EasyIP

Els productes Vaddio EasyIP són sistemes AV-sobre-IP que són fàcils d’usar, fàcils d’instal·lar i proporcionen una qualitat de vídeo líder en el sector AV.

Càmares professionals

Les cambres PTZ RoboSHOT® de Vaddio ofereixen una qualitat d’imatge i una reproducció de color intacta, amb una flexibilitat inigualable per a la integració i el control.

Auto Tracking

Ideal per a aules o sales de formació, els sistemes de seguiment automàtic Vaddio permeten als ponents centrar-se en l’ensenyament, no en tecnologia.

Taules de control

Taules de control ALL-IN-ONE que controlen totes les característiques de múltiples cambres amb una operació molt intuïtiva.

AV-Bridge

Converteix una matriu d’àudio i vídeo en un equip simple. El AV Bridge proporciona una manera simple d’afegir càmeres, micròfons i altres equips AV a una sala de conferències tradicional.

Formulari de contacte