Logo Nexmosphere elements form experience

Transformi qualsevol pantalla digital en una experiencia atractiva.

La nostra col·lecció de sensors i controls ofereix la possibilitat de crear recorreguts interactius únics allà on s’apliqui la senyalització digital.
Connecti els dispositius d’E/S
per crear interactivitat amb la seva senyalització digital

En aquest vídeo, demostrem com l’X-Dot I/O connecta solucions interactives com catifes de pressió, panys de clau, botons amb LED, relés, interruptors i altres dispositius d’entrada/sortida a la seva configuració de senyalització digital.

A més dels sensors que es connecten directament al controlador Xperience, Nexmosphere també desenvolupa interfícies per connectar dispositius de tercers a la plataforma de sensors. A continuació compartirem idees per al seu ús amb la interfície X-Dot I/O. Utilitzi aquestes petites i pràctiques interfícies quan:

Instal·lació de catifes de pressió

S'utilitzen per activar el contingut cada vegada que algú trepitja la catifa. Són ideals quan es requereix una activació local en una zona específica i poden ocultar-se sota un felpudo o del material del sòl.

Ús de relés per controlar aparells electrònics

Encengui o apagui qualsevol dispositiu electrònic amb cable utilitzant un interruptor de relé connectat a la interfície d'E/S de l'X-Dot. Faci que qualsevol dispositiu connectat respongui a l'entrada del seu públic utilitzant els elements sensors o els botons tàctils de la pantalla digital.

Connexió d'interruptors senzills

Connecti interruptors per donar entrada a ON/OFF, SÍ/NO, o utilitzeu-hi per alternar entre diversos tipus de contingut o arxius de presentació. Perfecte quan necessiti una opció de commutació senzilla.

Integració de panys amb clau

Supervisi i respongui a l' obertura i el tancament d' un armari amb clau. Aquesta funcionalitat es combina sovint amb altres sensors Nexmosphere, per exemple, un sensor de presència, per crear una implementació tecnològica original.

Connecti un polsador amb una retroalimentació LED estel·lar

L'X-Dot I/O permet la interconnexió d'un botó mecànic i ofereix un ampli control del LED quan el seu botó està equipat amb un. La capacitat d'atenuar el LED del 100 al 0% i el control de creació de patrons li permeten programar una retroalimentació LED personalitzada per al seu usuari.

Afegir LEDs a la Senyalització Digital

Nexmosphere ofereix una àmplia cartera de solucions d’il·luminació LED. Des d’il·luminació blanca sense parpadeig fins a productes d’il·luminació LED RGB animats. Utilitzi els nostres controladors LED per realçar la narració d’històries o crear una guia visual que ajudi un comprador a trobar els productes adequats.