Per què invertir en àudio és una bona opció?

A mesura que les videoconferències continuen redefinint la manera com el món fa negocis, és en l'àudio d'alta qualitat en què la gent confia, en molts aspectes fins i tot més que en una qualitat d'imatge impecable.

Encara que les càmeres es poden encendre o apagar, una trucada de vídeo no és res sense un bon so, sense el qual la reunió no pot continuar.

Molts s’han conformat amb els micròfons i altaveus integrats als dispositius, però, com tot apunta que aquesta nova forma de treballar serà permanent en el futur, la diferenciació està dinamitzant el mercat.

I això vol dir que la qualitat és realment important. La mobilitat, la nitidesa de l’àudio, la reducció del soroll de fons… són factors que influeixen enormement en la qualitat general de qualsevol trucada, ja sigui de veu o de vídeo.

Àudio de màxima qualitat

Al principi, la majoria de la gent es limitava a fer servir l’equip que li donaven. Ara, la gent vol triar. Volen àudio i vídeo de màxima qualitat a totes les reunions en línia a les quals assisteixen. Podem fer front que el vídeo es difumini simplement apagant les nostres càmeres. Sense àudio, res no funciona.

L’acte de la comunicació ha canviat de manera irreconeixible, cosa que s’ha accelerat en els darrers 18 mesos a causa de la pandèmia. Els entorns de les trucades són ara enormement variats.

Les conferències telefòniques només es feien dins de les sales de reunions designades per a això, preparades per a una bona acústica. Ara les trucades es fan pràcticament des de qualsevol lloc. Saltar a una conferència ha esdevingut la norma. Hi ha molt més dinamisme i espontaneïtat en la manera com utilitzem les teleconferències, per això hem arribat a esperar molt més de l’equip i de la funcionalitat.

Els usuaris són molt més exigents i ho continuaran sent en el futur. També són molt més conscients de quines són les opcions i els diferenciadors que hi ha.

Els que tenen el millor àudio i vídeo en una trucada destaquen. La seva contribució a la trucada s’accentua per la manera com sonen. És la manera de fer la millor impressió avui dia.

La gent ho està veient i està entenent que ja no és el correcte dependre simplement dels micròfons i altaveus integrats als seus dispositius.

Inversió en so

Les organitzacions estan ocupades responent als reptes i oportunitats que presenta la pandèmia i els seus efectes en la manera com tots treballem. Per a moltes, això vol dir mantenir una plantilla que pot ser molt més remota que abans i per a la qual les conferències seran sempre la nova norma.

També vol dir que molts hauran de redissenyar o reequipar les oficines per tenir en compte els mateixos canvis. Les grans sales de conferències amb grans taules de vidre, per exemple, tenen una acústica realment pobra.

Konftel ofereix una gran qualitat de vídeo i dàudio. Assegureu-vos invertir sempre en so.

Jeff May