Solucions de Videoconferencia amb una clara conciència climàtica

Konftel és un pioner de les conferències telefòniques. Porta ajudant empreses i organitzacions de tot el món a reunir-se a distància des del seu llançament el 1988. Les solucions de Konftel de conferència ofereixen una excel·lent qualitat d’àudio i vídeo per a una col·laboració eficaç i ecològica.

Les videoconferències han esdevingut una gran forma d’estalvi en la majoria de les organitzacions, per mantenir i prosperar en la nova era de treball híbrid. Konftel, juntament amb els seus productes de col·laboració amb certificació Climate Neutral, aconsegueix que les sales i usuaris poden ser equipats de manera senzilla i econòmica, mantenint una clara consciència climàtica.

Habiliteu amb vídeo les vostres aules per a formació a distància

 
Els kits de vídeo Konftel ofereixen una gamma de paquets de solucions que fan les videoconferències increïblement senzilles i rendibles. No importa l’aplicació de col·laboració que utilitzeu: Google Meet, Zoom, Hangout, Teams o una altra. Les nostres solucions funcionen sense problema amb totes. Simplement connecteu un únic cable USB al seu portàtil i estarà llest per començar amb la classe. Virtualment sense suport informàtic.

 

Solucions per a totes les mides a l'abast de la butxaca
  • La càmera 4K és fàcil de configurar i es connecta per USB.
  • L’altaveu telefònic de senzill ús i àudio nítid mantindrà els alumnes involucrats tot el dia.
  • Connexió d’un sol cable.
  • Una càmera 4K amb camp de visió de 123° i preajustaments (ePTZ).
  • L´altaveu telefònic proporciona un so nítid i una àrea de cobertura de 30 m².
  • Connexió dun sol cable.
  • Una càmera PTZ amb un òptica excepcional i preajustaments.
  • L’altaveu telefònic es pot ampliar amb micròfons o un auricular sense fil.
  • Connexió dun sol cable.
Accediu a les vostres presentacions amb propostes sense fil.

El kit de vídeo i àudio perfecte per a Teletreball i Formació On Line. Plug-N-Play a través de la presa USB sense controladors addicionals. Amb Konftel OCC Hub, n’hi ha prou amb un únic cable USB per connectar la càmera de conferència, l’altaveu telefònic i la pantalla de la sala a l’aplicació de col·laboració del portàtil.

El kit de vídeo perfecte per a sales de reunió de mida mitjana. La càmera de conferència 4K Konftel Cam20 va acompanyada per un altaveu telefònic de la sèrie Konftel 55WX amb qualitat de so OmniSound® i opció sense fil.

Video Kit premium per a grans espais, oferint una qualitat excepcional tant d´àudio com d´imatge. Una perfecció que arriba lluny, càmera USB – PTZ. El seu potent zoom òptic capta les cares i els detalls amb una nit sorprenent.