Nova sèrie Newline MIRA: la solució “all in one” de Newline per col·laboració remota

• La nova sèrie de Newline és l’eina definitiva per a la col·laboració a distància

• Compte amb micròfons i càmera integrats

• Reunions productives en qualsevol lloc de treball

El món digital en general s’ha dinamitzat i les empreses poden continuar amb la seva rutina gràcies a l’adopció sense reserves de recursos tecnològics: internet, ordinadors, programaris, programes de videoconferència i un llarg etcètera.

Recursos i eines de diferent tipus es posen al servei d’empreses i institucions educatives per ajudar-nos en la rutina d’aquesta nova normalitat on les videoconferències són més presents que mai.

Imaginart, sempre compromès amb la innovació i la realitat que l’envolta, presenta el nou model de Newline “MIRA”, una solució interactiva ideal per dotar de la màxima eficiència als espais educatius i corporatius.

“MIRA”, una experiència 100% Newline

La sèrie MIRA de Newline és una alternativa als monitors interactius tradicionals, i integra una càmera full HD i quatre micròfons amb cancel·lació de eco i reducció de soroll.

Combina un disseny elegant i compacte amb la màxima usabilitat. Aquestes característiques fan de Newline MIRA una solució de gran valor per a les empreses que a més de crear espais col·laboratius, es recolzin en els sistemes de videoconferències en el seu treball diari. Així com en centres educatius on la formació a distància estarà cada vegada més present.

Disponible en tres mides diferents (65, 75 i 86 polzades), la sèrie Newline MIRA porta un OPS integrat opcional, sistema de projecció sense fils i la recepta secreta de l’optical bonding de Newline que ofereix una major qualitat d’imatge, colors vibrants i un ampli angle de visió perquè la pantalla sigui clarament visible des de qualsevol punt de la sala.

Newline MIRA ofereix una experiència d’escriptura fluida gràcies a la seva precisió tàctil i al reconeixement d’objectes. Suporta fins a 20 punts tàctils, permetent així que diverses persones interactuïn amb el monitor de forma simultània.

Newline MIRA és col·laboració en estat pur i la millor solució “all in one” per videoconferències.