imaginArt presenta el nou altaveu Konftel 70

El nou altaveu KONFTEL 70 té un aspecte tan bo com el seu rendiment. És senzill, flexible, assequible i atractiu: un company ideal per a videoconferències o pot utilitzar-se com a solució independent o fins i tot portàtil.

És perfecte per a sales de reunions i llocs petits i mitjans. Un conjunt optimitzat de botons tàctils reflecteix un enfocament en la usabilitat i la forma, que ha fet que el KONFTEL 70 rebi el cobejat premi de disseny Red Dot. El so realista OmniSound amb micròfons «beamforming», la connectivitat USB i Bluetooth i una bateria de fins a nou hores de durada són algunes de les moltes característiques de l’KONFTEL 70.

Número d’artícle: 910101089
Disponible: Finals de juny, pot solicitar-lo a partir d’ara

Veure ficha tècnica

Konftel C2070
Paquete de vídeo perfecte per sales de reunions de tamany mig, que combinea la càmara de conferencies Konftel Cam20 4K, l’altaveu Konftel 70 per una qualitat d’audio OmniSound i el OCC Hub

Ver ficha técnica
Ver vídeo


Konftel C5070
La solución de videocol.laboració ideal per sales de reunions petites i mitjanes, que combina la càmara de conferències PTZ Konftel Cam50, l’altaveu Konftel 70 per una qualitat d’audio OmniSound i el OCC Hub.

Ver ficha técnica
Ver vídeo