Moviik

Gestió de Cues de Lliure Contacte​

El Covid-19 està afectant al seu negoci? Com fa cua la gent, de forma segura, abans d'entrar a la seva botiga?

Tenim la solució al problema

Senzill, ràpid i sense contacte

El sistema MOVIIK Contact-Free va ser dissenyat per gestionar les cues que es formen fora del seu establiment, virtualment i sense contacte.

No importa si els seus clients arriben a peu o amb cotxe. Si tenen Smartphone o no. Durant aquest període de crisi pel Covid-19, tothom serà capaç d’agafar el seu tiquet virtual i esperar el seu torn d’una manera completament segura en un espai segur, o fins i tot en el seu cotxe.

Opcions d’integració

El sistema és accessible per a tot el món. La majoria dels clients utilizaran els seus Smartphones, però tenim alternatives mitjançant SMS o el seu propi nom.

Códi QR

Tiquet virtual via web

La majoria d’usuaris utilitzaran el sistema mitjançant el Smartphone. El tiquet es genera mitjançant la lectura d’un QR o un link.

Personal a la porta

Terminal via web

Per a la població sense Smartphone, amb l’ajuda d’un empleat designat o el guarda de seguretat, el torn es podrà saber donant el número de telèfon i rebent un SMS o mitjançant el nom.

Mantingui als usuaris actualitzats

Informació en pantalla

Els tiquets es mostraran a través d’una pantalla visible fora de l’establiment. No hi ha necessitat d’instal·lar programari; simplement es necessita una pantalla amb navegador i connexió a internet.

Els tiquets que siguin prioritaris es mostraran marcats perquè es faci una distinció i ningú perdi el seu torn.

Amb el sistema “Contact-Free” de Moviik, qualsevol persona tindrà la possibilitat d’esperar en una cua tranquil·la, garantint així mateix la seva salut i el seu torn en aquest període de tanta ansietat.

Compatible amb:

Administri i organitzi el recorregut del seu client

Backoffice

El sistema de backoffice de Moviik es tracta d’una aplicació web que permet administrar toda l’organizació, estigui on estigui.

Analitzi l’informació en tiemps real

Business Intelligence

També és possible analizar les dades del seu negoci en tiemps real en el nostre panell, i a llarg termini, en el nostre mòdul d’anàlisi de dades. Des de l’afluència dels clients al llarg de el temps, fins als temps d’espera. Coneix i actua sobre el que succeeix en el seu negoci, fins i tot en temps de crisi.

Configuri-ho tot vosté mateix

Configuració sobre la marxa

Tot el que necessita és una pantalla amb un navegador web i un dispositiu per al porter.

Aquest sistema el pot instal·lar vostè mateix de manera molt ràpida i senzilla. Només ens cal enviar un enllaç web perquè ho executi en les seves pantalles i tot estarà a punt en 5 minuts. No cal instal·lar ni contractar cap equip extern! ¡Pot fer-ho! Ràpid i simple!

Què necessito?

  • Conexió a Internet
  • Monitor convencional + Brightsign. També podeu utilizar un Smart TV con un navegador web o cualquier PC con navegador web (Android, Windows, Linux, AppleTV, Samsung Tizen, LG WebOS)
  • Un dispositiu amb navegador web per el porter. Pot ser una tableta, un Smartphone o inclús un PC.

Promocioni la seva marca

Disseny molt personalitzable

Potente editor para potenciar su creatividad y promocionar la marca

Aplicaciones completament personalitzables per als seus clientes i el porter

Moviik Contact-Free és la solució

En aquesta crisi de Covid-19, comproveu que tots els clients tinguin accés a les botigues, mantenint les distàncies de seguretat, sense perdre la seva posició en la cua