imaginArt promociona el “gran format” en monitors interactius amb una oferta exclusiva i disponible per entrega immediata.

PROMOCIÓ EXCEPCIONAL: Newline, el fabricant de displays tàctils, confia de nou en imaginArt per oferir una promoció extraordinària en Black Friday.

imaginArt, a través de la seva xarxa de distribuïdors, consolida la marca Newline en el mercat espanyol com un referent en l’àmbit de les eines de treball col·laboratives, tant en el mercat educatiu com en l’empresarial.

I per ajudar a introduir el format “òptim” tant en centres educatius com en sales de reunions de grans dimensions, promociona ara el seu propi “Black Friday”, fins a esgotar les seves existències, dels seus monitors de la gama “RS+” y “ATLAS” en format de 75”.

La gama “RS+” , molt enfocada a centres educatius i de formació en general, així com la nova gama “ATLAS” amb eines exclusives col·laboratives i micròfons integrats per videoconferència junt amb un ampli ventall de millores com les càmeres de videoconferència, micròfons sense cables, ordenadors de tipus “OPS” per integrar també en els monitors, etc. Són l’aposta de NEWLINE y de imaginArt per oferir una completíssima solució professional per la formació presencial i la formació a distància, tot això amb un preu excepcional i sense competència. La inspiració de les dues empreses ha sorgit amb la finalitat d’ajudar els centres educatius i empreses a adquirir la solució i el format de monitor que “necessiten” y no la que “podien” pagar fins ara, i a més assegurant un gran estoc disponible per la seva entrega immediata.