imaginArt presenta la nova càmera PTZ VC-TR1 de Lumens

Lumens llença al mercat professional A/V la nova càmara PTZ VC-TR1 en breu disponible a imaginArt; equipada amb un sistema únic de seguiment automàtic amb tecnología de reconeixement facial.

Disposa de 3 modes de seguiment avançat Stage Tracking, Everywhere Tracking y Partition Tracking, cada un amb les seves funcions úniques son ideals per diferents aplicacions a/v (aprenentatge a distància, grans events o presentacions…).
El mode «Stage Tracking» assegura que un objectiu en un escenari es rastrejarà de manera fluida i constant per emetre / presentar vídeo d’alta qualitat; en el mode «Everywhere tracking», l’orador pot sortir de l’escenari per interactuar amb l’audiència i el sistema VC-TR1 és capaç de moure’s sense necessitat de cap dispositiu de seguiment o hardware extern. No hi ha restriccions d’espai o connectivitat, fins i tot si l’orador està ocult per altres persones. Finalment, Partition Tracking crea fins a quatre zones preestablertes perquè un presentador camini en una àrea específica; a més aquests tres modes poden treballar de manera conjunta.

Aquests diferents modes de seguiment permeten estalviar costos i temps a més d’oferir una qualitat de vídeo sorprenent i de manera dinàmica amb les seves diferents opcions d’escenes.

Abans, fer servir un sistema tradicional de càmera de vídeo per aprenentatge a distància o grans esdeveniments era tot un desafiament ja que només ens podia proporcionar un camp de visió fix i calia equipar addicionalment, de maquinari extern o operadors de càmera per obtenir moviment; La càmera amb auto-tracking de Lumens VC-TR1 integra una càmera PTZ i una altra càmera amb òptica panoràmica de 112º. Gràcies a el disseny de doble lent, pot capturar tot el camp de visió i alhora fer el seguiment del ponent, mentre, en el procés de seguiment, el VC-TR1 pot canviar l’enquadrament de vídeo de forma automàtica. L’audiència no només veu al ponent sinó que també pot veure el contingut o material de presentació de què disposa aquest. Amb la VC-TR1 no només no hi ha limitacions sinó que millora l’experiència d’aprenentatge!

Característiques:
Auto tracking i smart switching
HD 1080p 60fps amb 20x de zoom òptic
Conectivitat de sortida de vídeo HDMI, 3G-SDI, IP i USB
Soporta alimentació PoE+ (Power over Ethernet)
Soporta compresió de vídeo RTSP/RTMP/RTMPS y H.265/H.264
Per qualsevol informació adicional no dubti en contactar amb el seu comercial habitual a imaginArt.


Ver vídeo características cámara
Ver modos de seguimiento