Imaginart presenta la càmera de videoconferència Lumens VC-B2U

Imaginart, importador oficial de la firma Lumens®, anuncia la disponibilitat immediata per al mercat espanyol de la nova càmera de videoconferència Lumens VC-B2U.

Aquesta càmera web proporciona una imatge de vídeo de gran qualitat amb Full HD 1080p a 30 quadres per segon. És adequada tant per a reunions tipus un a un com per a una videoconferència permanent en un espai de reunió (tipus «hudle space»). La VC-B2U disposa d’un ampli camp de visió de 90 ° i una qualitat excepcional en qualsevol condició d’il·luminació, és ideal per tenir una excel·lent experiència de col·laboració visual.

Gràcies als dos micròfons omnidireccionals incorporats, un situat a cada costat de la càmera, pot capturar un so realista des de tots els angles fins a una distància de 3,6 metres, perquè una veu soni cristal·lina.

El VC-B2U és compatible amb el programari de videoconferència més habitual, com Zoom, Skype, Google Meet o Microsoft Teams, etc. A més, té la connectivitat USB plug-and-play i disposa de clips de subjecció universals a punt per muntar en qualsevol trípode, monitor o altres opcions.

Més informació sobre la càmera de videoconferència VC-B2U AQUÍ.