imaginArt anuncia la distribució de la firma sueca de productes de videoconferència Konftel a España i Portugal

Konftel, líder mundial en productes per reunions a distància efectives, ha establert una aliança amb imaginArt per una distribució de valor afegit, tant a Espanya com a Portugal.

Konftel, firma sueca amb més de 25 anys d’experiència nombrava a imaginArt soci estratègic al sud d’Europa, on les reunions a distància estan adquirint una importància cada vegada més gran.

« Junts generarem noves oportunitats de negoci i oferirem solucions de col·laboració eficaces i d’ús senzill als socis futurs i actuals », senyala Jean-Luc Sigonney, director regional de ventes de Konftel per Europa del Sud i Benelux.

Una nova solució de vídeo tot en un.

Konftel disposa d’una àmplia cartera de dispositius de col·laboració amb guardonats sistemes de conferència i solucions de vídeo. La càmera de col·laboració Konftel CC200 de recent llançament és capaç d’iniciar una videoconferència en només uns minuts amb un mínim de cables i sense necessitat de que l’usuari ompli el seu ordenador portàtil. Més informació sobre la càmera Konftel CC200 aquí.

Les solucions de Konftel han obtingut recentment el prestigiós segell Climate Neutral Certified, es a dir, els seus productes permeten una petjada de carboni nul·la al substituir els viatges de negocis per reunions en línia. Entre els seus productes es troben càmeres de videoconferència 4K amb ePTZ (CAM20). Càmeres robotitzades per petites i mitjanes sales (CAM50) amb dispositius d’àudio amb la patent exclusiva d’Omnisound per cobrir amb els micròfons espais de 360 graus.