cámara con audio integrado para videoconferencias

HuddleSHOT, nova càmera amb àudio integrat per a videoconferències de Vaddio

imaginArt anuncia la disponibilitat de la nova càmera amb àudio integrat per videoconferències HuddleSHOT. Una solució tot en un de Vaddio per a petites sales de reunió i entorns de col·laboració en les empreses.

La càmera amb àudio integrat per videoconferències HuddleSHOT® és la nova solució de Vaddio dissenyada per a petits espais de reunió. Ofereix un gran rendiment, estètica moderna i gestió IP incorporada. HuddleSHOT proporciona un vídeo nítid i natural amb una resolució professional de 1080p/60 i un camp de visió horitzontal ultra ampli de 125° que permet capturar tots els participants en la reunió. HuddleSHOT és fàcil de configurar, administrar i utilitzar. Per als usuaris la simplicitat plug and play de HuddleSHOT permet reunions puntuals i sense inconvenients en la connexió. Pels administradors d’AV i TI, la intuïtiva interfície d’usuari basada en navegador de Vaddio facilita l’administració de múltiples càmeres HuddleSHOT en una mateixa organització.

Incorpora dos altaveus amb ampli rang dinàmic que proporcionen als participants de la sala de conferències un so estèreo de qualitat. Dos micròfons incorporats amb cancel·lació d’eco capten les veus dels participants des d’una distància de fins a 4 m. Un indicador LED vermell parpellejant informa als participants quan els micròfons estan silenciats. Per a espais de reunió més grans, HuddleSHOT es pot combinar amb un micròfon opcional TableMIC o CeilingMIC per ampliar el rang de captura de so.

HuddleSHOT Funciona amb totes les principals aplicacions de conferències basades al núvol, incloses Zoom, Microsoft Teams, Skype for Business, Cisco WebEx, GoToMeeting i altres. De disseny estèticament agradable, pot col·locar-se sobre una taula o muntar-se en en paret amb el kit de muntatge inclòs. També és possible muntar HuddleSHOT en carros AV per a una solució portàtil.

Característiques
  • Dos altaveus estèreo de 10W
  • Dos micròfons amb cancel.lació d’eco.
  • Captura de so fins a 4 m
  • Camp de visió de 125º per capturar tota la sala
  • Plug and play
  • Compatible amb Zoom, Microsoft Teams, Skype for Business, Cisco WebEx, GoToMeeting …