imaginArt anuncia l’actualització del servidor de gestió de continguts de senyalització digital CMS-SE de CAYIN

Als últims anys, la senyalització digital ha estat àmpliament adoptada i es generalitzen els projectes en sectors com el comerç minorista, la restauració i molts altres relacionats amb la publicitat.

L’administració i supervisió centralitzada, el disseny i la distribució de contingut i la fiabilitat i seguretat dels sistemes, són aspectes cada vegada més essencials pels administradors. Aconseguir un equilibri sòlid entre seguretat i eficiència en els punts finals de la xarxa i la possibilitat de supervisió completa del sistema s’han convertit en un gran desafiament. En aquest context CAYIN Technology, mentre que a líder del sector, llança una actualització del seu servidor de gestió de continguts de senyalització digital. Els dissenys innovadors del programari CMS inclouen una arquitectura multi-servidor, gestió de grups en 5 nivells i CMS-PRO, el mòdul d’administració de complements avançat.

Entorno multiservidor
Máxima fiabilidad

Arquitectura multiservidor

En aquesta nova versió V11.0 del programari CMS, un dels aspectes més destacats és el disseny d’entorn multiservidor. Els administradors poden assignar les funcions del servidor principal, del servidor de lloc i del servidor de suport en l’estructura del CMS. El servidor principal de CMS controla de forma centralitzada tota la implementació de senyalització digital, mentre que el servidor de suport admet la commutació per error en cas de fallada o comportament anormal del principal. El servidor de lloc, instal·lat en una sucursal o en qualsevol lloc local, comparteix la càrrega de treball i el flux de dades via Internet entre els servidors. La construcció d’una arquitectura de múltiples servidors garanteix una administració centralitzada i / o descentralitzada, una planificació flexible de la xarxa, estalvi d’ample de banda, còpia de seguretat de contingut i serveis sense interrupcions. És la millor solució pels administradors que desenvolupen una xarxa personalitzada per aconseguir una operació estable a llarg termini.

Gestió de grups en 5 nivells

L’última versió del programari CMS també expandeix l’administració de grups de reproductors de senyalització digital de 2 a 5 capes. Això significa que els administradors ara poden desplegar jerarquies de manera ajustada i flexible quan supervisen projectes a gran escala i amb diferents nivells de segmentació de targets. Si els administradors necessiten aplicacions avançades per implementar projectes amb diferents escales, CMS-PRO els proporciona una administració central més eficient i avançada.

Software Cayin

CMS-PRO

CMS-PRO és un mòdul complementari opcional integrat en un servidor CMS. Les característiques principals de CMS-PRO inclouen l’accés eficient a la informació detallada dels reproductors SMP, configuració per lots que estalvien temps, monitorització en viu de l’estat de reproducció multimèdia i mecanismes d’alerta instantània. CMS-PRO permet als administradors obtenir un control complet de la configuració, l’actualització i els continguts reproduïts en viu de tots els reproductors de senyalització digital.Si els usuaris volen integrar servidors de senyalització digital en els seus sistemes corporatius existents, CMS V11.0 ofereix diferents SDK que permeten desenvolupaments i implementació de solucions propias.El programari de senyalització digital de CAYIN, SMP-NEO2 V3.0, també es va llançar recentment. A més de la pantalla tàctil i la compatibilitat amb gestos multitáctiles que augmenten les interaccions, els usuaris tenen la possibilitat d’obtenir una vista prèvia o editar el contingut directament des de la interfície. A més, SMP-NEO2 V3.0 incorpora intel·ligència artificial que permet indicar si els fitxers multimèdia són compatibles amb el sistema.CAYIN el 2019 continua implementant una poderosa gamma de programari, reproductors i servidors de gestió de continguts per a la senyalització digital. Per mantenir-se al dia amb la informació més recent, visiteu el lloc web de CAYIN a cayintech.com