BSN.Cloud

BrightSign anuncia el llançament de BSN.Cloud

Una nova plataforma de gestió en el núvol per a xarxes de senyalització digital connectades que estarà disponible al 2n trimestre de 2019.

BrightSign LLC®, el líder del mercat mundial en reproductors de mitjans de senyalització digital, anuncia el nou BSN.cloud, una plataforma robusta d’administració de reproductors gestionada per BrightSign US 8.0, el sistema operatiu de nivell comercial especialment dissenyat per a la senyalització digital.

“BSN.cloud es compon de tres núvols”, explica Jeff Hastings, CEO de BrightSign. “En el nivell bàsic, la subscripció Control Cloud s’inclou amb cada reproductor. Ofereix als clients de BrightSign opcions de configuració i actualització de contingut simple i dades en temps real sobre l’estat del reproductor “.

1r nivell Cloud Control

Control Cloud inclòs en tots els reproductors BrightSign
En el nivell de Control Cloud, la funció B-Deploy permet la configuració completa dels reproductors de forma remota, reduint dràsticament els temps d’instal·lació i fent que la configuració del reproductor o l’actualització de contingut sigui un procés gairebé automàtic. Els desplegaments a gran escala es simplifiquen enormement a través de noves opcions per configurar automàticament grans grups de reproductors simultàniament. I per als desplegaments a petita escala, es pot configurar fàcilment el reproductor fent servir un telèfon mòbil gràcies a un nou procés de configuració en pantalla que utilitza codis QR. Control Cloud també inclou accés a la informació de l’estat del reproductor en temps real i la possibilitat de canviar les configuracions i implementar actualitzacions del sistema operatiu en temps real sense haver d’interactuar físicament amb el reproductor.

BrightSign segueix compromesa amb els socis líders en solucions de senyalització digital. Appspace, Carousel Digital Signage, Creative Realities, Diversified, Four Winds Interactive, Mvix, Reflect Systems i Signagelive són només alguns dels nostres socis en el desenvolupament de les APIs de BSN.cloud per integrar el seu programari amb la nova plataforma d’administració. Independentment del programari triat per a un projecte, tots els reproductors de BrightSign poden connectar-se, sense càrrec, a BSN.cloud i aprofitar tots els serveis de Control Cloud descrits anteriorment.

“A mesura que es torna cada vegada més comú i desitjable la connexió de tot tipus de dispositius al núvol, en la seva gran majoria la senyalització digital funcionarà com xarxes connectades”, va continuar Hastings. “BSN.cloud és una plataforma robusta d’administració de reproductors dissenyada per proporcionar opcions de xarxes segures i escalables per a usuaris finals, integradors, administradors de xarxes i operadors de DOOH”.

2n nivell Management Cloud

Les altres dues núvols dins BSN.cloud són Management Cloud i Content Cloud. Management Cloud és un servei en el núvol basat en dades que ofereix un conjunt complet d’eines de gestió de la xarxa de senyalització digital per a l’usuari final. Recopila i emmagatzema dades sobre mètriques de rendiment que són importants per als administradors de xarxa, com la prova de reproducció publicitària, el rendiment i la salut del reproductor, instantànies remotes, etc. Management Cloud envia notificacions per correu electrònic sobre qüestions importants per als usuaris finals, com una subscripció que està a punt d’expirar o reproductors que estan generant errors. En un nivell superior, Content Cloud afegeix la biblioteca de mitjans i canals d’informació de contingut, programacions, gestió de presentacions i eines de distribució de continguts.

3r nivell Content Cloud

La interfície d’usuari de BrightSign a la plataforma d’administració de reproductors BSN.cloud és el nou «BrightAuthor: connected», que estarà disponible al segon trimestre de 2019.

Deixa un comentari