Prengui millors decisions empresarials

BlueFox ajuda a les empreses de diversos sectors a optimitzar els ingressos, reduir els costos i mantenir la seguretat mesurant la presència i el moviment de les persones en qualsevol entorn.

Conegui als seus visitants i el que això significa per al seu negoci

  • Saber quants empleats i visitants estan presents
  • Avaluar els seus moviments i com circulen
  • Gestionar / guiar el trànsit per optimitzar la seguretat, les compres i la disponibilitat de personal

Mantingui el distanciament social

Conegui l’ocupació a temps real de les seves instal·lacions per poder predir el trànsit futur i evitar la saturació.

Estalviï diners desplegant personal per limitar les arribades només quan els nivells de visitants s’acosten a el límit de capacitat triat.

Respectar la privacitat del consumidor. I el GDPR.

BlueFox ha estat dissenyat des del principi per enginyers europeus per satisfer les estrictes normatives europees en matèria de privacitat.

BlueFox ha estat certificat per ePrivacy d’Hamburg, Alemanya, per complir amb el Reglament General de Protecció de Dades (GDPR), i és recertificat cada dos anys.

Mesuri el trànsit de vianants sense càmeres.

BlueFox mesura el trànsit de vianants en temps real utilitzant les sondes Wi-Fi dels telèfons mòbils com a substitut de les persones.

BlueFox mesura el nombre de visitants, les visites i el temps de permanència de les mateixes. Mesura els recomptes de visitants únics i les seves taxes de recurrència. Els sensors de BlueFox ofereixen connexió ethernet, Wi-Fi o cel·lular.

Una plataforma unificada

BlueFox reuneix sensors de maquinari, anàlisi en el núvol i eines de visualització per a instrumentar la seva ubicació física.

Conegui el recompte de visitants en temps real. Mesuri el nombre de visites, els temps de permanència de les visites i els visitants únics per planificar millor les operacions, programar el personal i gestionar la demanda.

Construït per les necesitats del món actual

Retail

Obtingui anàlisi del trànsit de vianants dels / seus clients per gestionar de manera més eficient l'oferta i posicionament de producte en el punt de venda

Hostaleria

Optimitzi l'aforament dels establiments segons la normativa actual.

Publicitat

Personalitzi els missatges publicitaris en funció de l'afluència de públic que passen a prop dels displays de cartelleria digital.

Abast mundial

BlueFox processa milers de milions de contactes humans a l’any, utilitzant clústers en el núvol en tres continents. Entre els clients de BlueFox es troben marques líders en publicitat, comerç minorista i serveis de restauració, des PIMES fins a empreses F-500. BlueFox és el principal proveïdor mundial de recompte de visitants per WiFi i la seva tecnologia està protegida per 5 patents nord-americanes.

Alta precisió

Alta precisió amb un excel·lent escalat per a molts centenars de visitants simultanis

Respecte a la privacitat

No es captura cap informació personal, només la presència d'un telèfon mòbil

Fàcil d'instal·lar

Connecteu el sensor a Internet i vegi els recomptes en temps real a la nostra aplicació mòbil

Integració ràpida a través de les API

Les API RESTful proporcionen una ràpida integració en llocs web, quadres de comandament i altres aplicacions
Comenci avui mateix

Poseu-vos en contacte amb nosaltres: estem aquí per ajudar-lo.